Stardoll Oynayan Varmı
-
Herkese selamlar böyle bir bebek giydirme oyunu varmış kadınlarda erkekler de oynuyor bazı şeylerde dönüyormuş bu oyunu oynayan varsa ona oyun ve oyun kullanıcısı hakkında bir soru sormam gerek.
-
up
-
robloxla birlikte pedofiliden bunları kervana takmadılar mı yav
-
Bildigin birsey olursa yaz bilgimiz olsun,
-
Hiç duymadım etrafımda da oynayan eden yok. Forumdan çıkmasıda zor gibi. Kadınlar erkekler oynuyor demişsin ama daha çok kız çocukların oynadığı bir oyun gibi. Vitrinden görünen o.
Şimdi oyunun mekanikleriyle ilgili bir soru soracaksın ? Yoksa çirkin bir olayla karşılaştında birisini mi bulmaya çalışıyorsun ?
Şikayet tarzı bir şey varsa oyunun içinden destek e ulaşmaya çalış olmadı CİMER e yaz.
-
oyunu sadece oyun için oynayanda var date için kullananda var. Ben bu oyunu bir olay vasıtası ile duydum oyunu oynayan bir kullanıcı var.
bu kullanıcıyı oyundaki bir çok kişi biliyormuş hatta ellerinde ss görüntü video vs varmış. Bu oynayan kullanıcı hakkında oyun içerisindeki diğer kullanıcılardan bilgi edinmek istiyorum.
-
oyunu çocuklar değil eşşek kadar adamlar ve kadınlarda oynuyor. oyun içerisinde her türlü tezgah var.
-
Aress bunu yazdı
oyunu çocuklar değil eşşek kadar adamlar ve kadınlarda oynuyor. oyun içerisinde her türlü tezgah var.
mesela nasıl bir tezgah var? oyuna hiç bakmadım ama karakter giydirme oyunu gibi duruyor. msj atabiliyor musun birbirine vs?
-
Hocam devlet sırrı saklar gibi soru sormuşsun, olayla hiç alakam olmadığı halde merak ettim ne dönüyormuş orada. Azıcık düzgünce açıklasan da müritler olarak kafamız rahatlasa?
-
TheBattal bunu yazdı
Hocam devlet sırrı saklar gibi soru sormuşsun, olayla hiç alakam olmadığı halde merak ettim ne dönüyormuş orada. Azıcık düzgünce açıklasan da müritler olarak kafamız rahatlasa?
valla bende merak ettim A:SD bu yaştan sonra bebek giydirme oynayacağım açıklama gelmezse
-
Benim bildiğim kadarıyla bir ara bu oyuna pedolar dadanmıştı. Küçük kızlara mesaj atıp "sana premium alayım, kamerada soyun" gibi şeyler yazıyorlardı.