folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Stardoll Oynayan Varmı

Stardoll Oynayan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Herkese selamlar böyle bir bebek giydirme oyunu varmış kadınlarda erkekler de oynuyor bazı şeylerde dönüyormuş bu oyunu oynayan varsa ona oyun ve oyun kullanıcısı hakkında bir soru sormam gerek. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

up

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

robloxla birlikte pedofiliden bunları kervana takmadılar mı yav

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bildigin birsey olursa yaz bilgimiz olsun,

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Hiç duymadım etrafımda da oynayan eden yok. Forumdan çıkmasıda zor gibi. Kadınlar erkekler oynuyor demişsin ama daha çok kız çocukların oynadığı bir oyun gibi. Vitrinden görünen o.

Şimdi oyunun mekanikleriyle ilgili bir soru soracaksın ? Yoksa çirkin bir olayla karşılaştında birisini mi bulmaya çalışıyorsun ?

Şikayet tarzı bir şey varsa oyunun içinden destek e ulaşmaya çalış olmadı CİMER e yaz.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

oyunu sadece oyun için oynayanda var date için kullananda var. Ben bu oyunu bir olay vasıtası ile duydum oyunu oynayan bir kullanıcı var.

bu kullanıcıyı oyundaki bir çok kişi biliyormuş hatta ellerinde ss görüntü video vs varmış. Bu oynayan kullanıcı hakkında oyun içerisindeki diğer kullanıcılardan bilgi edinmek istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

oyunu çocuklar değil eşşek kadar adamlar ve kadınlarda oynuyor. oyun içerisinde her türlü tezgah var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Aress bunu yazdı

oyunu çocuklar değil eşşek kadar adamlar ve kadınlarda oynuyor. oyun içerisinde her türlü tezgah var.

mesela nasıl bir tezgah var? oyuna hiç bakmadım ama karakter giydirme oyunu gibi duruyor. msj atabiliyor musun birbirine vs? 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Hocam devlet sırrı saklar gibi soru sormuşsun, olayla hiç alakam olmadığı halde merak ettim ne dönüyormuş orada. Azıcık düzgünce açıklasan da müritler olarak kafamız rahatlasa?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek
    TheBattal bunu yazdı

Hocam devlet sırrı saklar gibi soru sormuşsun, olayla hiç alakam olmadığı halde merak ettim ne dönüyormuş orada. Azıcık düzgünce açıklasan da müritler olarak kafamız rahatlasa?

valla bende merak ettim A:SD bu yaştan sonra bebek giydirme oynayacağım açıklama gelmezse 

Göktürk'ün babası
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

Benim bildiğim kadarıyla bir ara bu oyuna pedolar dadanmıştı. Küçük kızlara mesaj atıp "sana premium alayım, kamerada soyun" gibi şeyler yazıyorlardı. 

Toplam Hit: 871 Toplam Mesaj: 12
stardoll