Stattan Periscope İle Maç Yayınlamak
-
Hukukçu arkadaşlar ne düşünüyor, gerçekten yasak mı? Digitürk şimdiden yasaklanması için bir başvuruda bulunmuş. yani gerçek hayatta retinamıza giren foton izdüşümlerini, bir hayat olayını, önümüzdeki şeyi, gerçekliği* internet ortamına aktarmak suç mu oldu, aynı yayın kanalı olmasa bile bu görüntüyü aktarmak suç mudur, benim aklım bir türlü almıyor, biri yardımcı olup açıklarsa çok makbule geçer.
Holyzone tarafından 28/Eyl/15 07:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Kameranı götürüp tv yayını yapmaktan farkı yok ki.. Yayın hakları adamların elinde, yani yapamazsın hacı etik değil yakında kanuna da dökerler.
-
hocam periscope özgür yayın sistemi değil mi ? nerden ne kadar ulaşabilecekler ki zaten twitter üzerinden giriş vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu durumda fotoğraf video falan da çekip nete koymayalım ? ben mi yanlış düşünüyorum. bi bug vardır o kanunda. benim özel hayatım ve bunu insanlarla paylaşyorum belki sistem böyle değildir ama düşüncelerim bu yönce
-
-
Her sekilde kapatirlar aciklari, Agır paralar döndürüyolar, yedirmezler bencede kolay kolay.
-
Bi bok yiyemezler en fazla Periscope'a erişimi engellerler. Blogspot'u engelledi adamlar Google Lig TV yayını yapan blogları kapatmadı diye.
-
mkyb bunu yazdı
Bi bok yiyemezler en fazla Periscope'a erişimi engellerler. Blogspot'u engelledi adamlar Google Lig TV yayını yapan blogları kapatmadı diye.
Nereye bi bok yapamazlar. Cayir cayir kamera stadin ici, tuttuklarina saglam saglam doserler para cezasini, bi kac yilda maclardan men cezasi. Millet telefonu cikarip foto cekemiyecek duruma gelir.
-
ya kıçı kırık bi' cep telefonuyla periscope kalitesinde maç yayını yapsan ne olacak.. izleyen topu bile göremez.
-
-
mkyb bunu yazdı
Yapar yapamaz demiyorum ki ben. Yasasi kanunu neyse bi ciksin, goreyim bakalim yayinlarini.
Ayrica sampiyonlar ligi maci bu, lig tvden bagimsiz.
-
mkyb bunu yazdı
bu periscope 'tan gelen görüntü değil. canlı yayın bu kadar kaliteli olmuyor ve en-boy oranı farklı.