(STOK TÜKENDİ) Siparişler Alınıyor. Ballar Satışa Çıktı Hayırlı Olsun.
-
Kargo olayını hallettim. Ucuzkargo.net üzerinden gönderim yapılacak. Ptt kargo ile çalışıyorlar. İsteyeceğiniz ürün miktarına göre değişen kargo ücretleri ne kadarsa yarısını biz yarısını alıcının ödemesine karar kıldık. En fazla 7-8 lira tutuyor. Örneğin 3.5 lira biz 3.5 lira alıcı ödeyecek. Bal kg ücretlerinde değişiklik yok. Daha hızlı sipariş için whatsapp grubu kurdum. Sipariş tamamlandıktan sonra gruptan çıkabilirsiniz. Linkini konuda paylaşmak istiyorum ama forum yasaklarına takılır mıyım sizce? Forum için sorun olur mu whatsapp grubu linki paylaşmam?
-
Hocam süzme bal için konuşuyorum. Sıfır şeker diyebilir misin?
-
PTT kargoya çok güvenme hocam 6 aya teslim edebilirler.
-
makets bunu yazdı
Evet bende bunu bekliyorum çünkü babam şeker hastası.
-
adamhakli bunu yazdıadamhakli bunu yazdıWort bunu yazdı
Ablamda kargo göndermek için bu siteyi kullanıyor.Paketleri var 40 kargoya site 30 lira para alıyor ptt ile indirimli ve kapıda ödemeli gönderiyor.Burayı inceleyebilirsin.
https://www.sanatkardan.com/paketbilgi
Bir bakınayım hocam güzel bir seçenek gibi duruyor. Çok teşekkür ederiz desteğin için :) 😊
Özel gönderi modülü sadece ve sadece sanatkarlarımızın E-Ticaret satışlarının gönderileri için geçerlidir. Diyor hocam. Elişi, sanat ürünleri satışı için mantıklı sözleşme. Benim için sanırım bu iş yaş. :)
El işi sanat ürünü yazdığına bakma önemli değil.Müridin yazdığı ucuzkargo.net baktımda sistem aynı işliyor.Benim sitede aylık 100-200 kargo çıkarırsan avantajlı oluyor onun haricinde fiyatlar hemen hemen aynı sayılır.
-
DevilKingtr bunu yazdımakets bunu yazdı
Evet bende bunu bekliyorum çünkü babam şeker hastası.
Tabi ki şekersiz hocam. ALLAH acil şifalar versin. Şeker hastalarının bal yemesi durumunda şekersiz de olsa tatlı olduğundan bi etkisi olup olmadığını bilmiyorum açıkcası.
-
Gerçek bal bildiğimiz beyaz şekere göre daha çabuk kanda çözülür. Buda daha düşük insülin seviyesi demektir. Ancak bu tutupta şeker yerine kaşık kaşık bal yiyebilirler demek değil. Doktora danışmakta fayda var. Şeker hastalığının şakası olmaz. İleri ki evrelerde vücuttan uzuv kesilmesine kadar yolu var. Kanser 1, şeker hastalığı 2.
-
mkyb bunu yazdı
Gerçek bal bildiğimiz beyaz şekere göre daha çabuk kanda çözülür. Buda daha düşük insülin seviyesi demektir. Ancak bu tutupta şeker yerine kaşık kaşık bal yiyebilirler demek değil. Doktora danışmakta fayda var. Şeker hastalığının şakası olmaz. İleri ki evrelerde vücuttan uzuv kesilmesine kadar yolu var. Kanser 1, şeker hastalığı 2.
ALLAH yardımcıları olsun. Acil şifalar nasip etsin. Zor iş. Sağlık nedir iyi bilirim ben.
-
250gr gönderiyon mu onu de hele :D
-
Ptt kargo hızlıdır her köy demez kent demez her yere zamanında ulaştırır. O yönden iyi bir seçim olmuş.
Bu arada uslubunuz ve yaptığınız işe saygınızı çok takdir ettim. Hayırlı satışlar bol kazançlar dilerim.