folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Stratejik Boyuttaki Referandum Anketi

Stratejik Boyuttaki Referandum Anketi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet oranı. %63 - %70  arası çıkar. hayır çıkacağını savunanlar adamalar evlerinin tapusunu koyuyor ortaya iddaya giriyor, bu kadar güveniyorsanız hayıra bi iddaa da siz yapın :D

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

yaşadığın yere de bağlı biraz varoşlarda genelde herkes evet der ama daha saygın-nezih (gelişmiş yani doğru kelimeyi bulamadım) bir yerde genelde herkes hayır der

şimdi bu yazdığım için kızcaksınız ama doğru :)

hocam gek istanbulun en nezih insanlarının oturduğu yere beylerbeyine gel solcu ünlüler doışında kaç kişi hayır diyecek kendin yap araştırmanı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Bencede referandumdan hayır çıkmaz ya... Deveyi güden adamı diken makbulmüş. Evetçilere gün doğacak yine...

Artı gelişen teknoloji ile sanal oy muhabbetine geçilmediği sürece hala şaibeye açık bir referandum olacaktır. Mezardakini kaldırıp oy kullanmaya getiriyorlar ya... Böyle parmak izi, retina taramalı falan olsa bak bakalım nasıl hata oranı düşürülüyor...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

nukeshore bunu yazdı:

evet oranı. %63 - %70  arası çıkar. hayır çıkacağını savunanlar adamalar evlerinin tapusunu koyuyor ortaya iddaya giriyor, bu kadar güveniyorsanız hayıra bi iddaa da siz yapın :D

aynen. hayır diyenler chp ve mhp ki mhp nin tabanınde %3-5 lik evet kayması olacak yinede. Ak parti'nin kendi tabanı, sp, bbp, bbp'nin etkisiyle ve diğer etkenlerle mhp'nin tabanından gelecek%3-4 lük kayma, bdp sandığa gitmiyecez diyor, gitmeseler bile evet çoklukta olduğu için ona yarayacak ki kürt tabana engel olamayacaklar çok büyük kısmı evet diyecek. Solcularda bile az da olsa kayma olacak. %70 olmasa bile %65'in altına zor düşer Evet.

Sadece çevrenizdeki hayırlarla oyalanmayın :)

Tüm Türkiye'yi objektif olarak incelediğimizde Evet diyenler çok fazla. Bu aynı 2007 seçimlerinde olduğu gibi, Akp ye oy veren milyonlarca kişiyle irtibatınız olmadığı için, nasıl olur hiç kimse akp ye oy vermeyecekti denmesi gibi :)

Yazdıklarımdan Akp'li olduğum çıkmasın, sadece objektifim :) Halkın sıradan kesimiylede, politikacısıylada, bürokratıylada iç içeyim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

ankete demin oy werdim ama şoktayım nası ewet önde olabilio tüm millet lafta hayır derken konu oya gelince nası ewete dönüo :S

http://www.stratejikboyut.com/anket/12-eylulde-yapilacak-referandumda-evet-mi-diyeceksiniz-yoksa-hayir-mi-98.html

Tüm millet hayır mı diyor :)))

Bu referandumda büyük çoğunluk tabii ki evet diyecek :)

Tbt'de kendi kendine hayır diyenler celallenip sürüsüne konu açıyorlar. 8-10 kişi toplanıp kendi içinde sövüyor, sen de herkes hayır diyecek sanıyorsun. Evet çıkacak bu referandumdan :)

Toplam Hit: 3370 Toplam Mesaj: 26