Su Kaplumbağası Besleyen
-
Merak ettim acaba varmıdır benden başka diye :D
-
öldü sanıp gömmeyin
kış uykusuna yatıyolarmış :D
-
3 yıl oldu alalı pek sevmem. hayvandan ses çıkmıo telleri yokmuş
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------öldü sanıp gömmeyin
kış uykusuna yatıyolarmış :D
-----------------------------bende 2 tane vardı.Çok deli olan nedense öldü hastalıktan bi ara gözleri kapandı.Ne yaptım ne ettimse iyileştiremedim diğerininde gözleri kapalıydı ona hiç bişey yapmadığım halde iyileşti.Şimdi yeni aldığım küçüğe arada avcılık dersleri veriyo :D bizzat şahit oldum
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------
3 yıl oldu alalı pek sevmem. hayvandan ses çıkmıo telleri yokmuş
-----------------------------e normaldir.konuşan bi hayvan istiyosan papağan alsaydın :D muhabbeti iyidir :D
-
öyle bi isteğim olsaydı alırdım
-
kız kardeşim beslemişti kurutulmuş kurt falan yiyolardı
salmıştım halının üstüne bi kaç kere ne yürüyo nede yüzüyolardı
mal mal ole duruyo
-
Bende bukalemun beslemek istiyorum :)
Buralarda varmıdır satılan yer acaba
-
samaccc bunu yazdı:
-----------------------------kız kardeşim beslemişti kurutulmuş kurt falan yiyolardı
salmıştım halının üstüne bi kaç kere ne yürüyo nede yüzüyolardı
mal mal ole duruyo
-----------------------------valla hayvanın bakımıyla ve ortama alışmasıyla ilgili bir durum.benimkilerin filtresi kuru alanı ısıtıcısı lambası zartı zurtu hepsi var :D geçen büyük ve tırnakları uzun olanı bıraktım kanepenin üstüne tırnaklarını kanepedeki örtüye geçirip tırmanmaya başladı :D zor aldım örtüden :D
-
Ben küçükken çok oynadım su kaplumbagalarıylada ,besledım de lısedeyken.EN sonda bir ay kadar caretta caretta bakımı yaptık.Carettalar dısında ses cıkartan gormedım hocam.Carettanın kıde hırıltı seklınde nefes sesiydi.Sürüngenler memeilier gibi değil ses çıkarma konusunda.
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende 2 tane vardı.Çok deli olan nedense öldü hastalıktan bi ara gözleri kapandı.Ne yaptım ne ettimse iyileştiremedim diğerininde gözleri kapalıydı ona hiç bişey yapmadığım halde iyileşti.Şimdi yeni aldığım küçüğe arada avcılık dersleri veriyo :D bizzat şahit oldum
-----------------------------ne avcılık dersi yav
kız tavlama dersi veriyo mu ona bakıcan
yemişim avcılığı
gerçi ortamda ne kadar hatun var ki akvaryumda xD