Su Maili Cevirebilecek Olan Varmi Ne Yaomam Laziimmis
-
-
Telden girdigim icin sevimli tombik parmaklarim yuzunden baslik guzel yazilamamis
-
Hocam benım anladıgım kadarıyla wordpress godaddy farklı calısıyormus sana yolladıkları lınk den bılgı alarak bırseylerı duzeltmen lazımmıs ılk adımda.
-
Kim bunu gönderen? Wp mutluluk muhendisiymiş. Wordpressli bir domainin MX cname yanlış ayarlanmış. Onu düzelt diyor. İstersen ben değiştiririm senin için diyor. Muhakkak sonraki etap şifreni isteyip sitenin indirecek. Uzak dur.
-
whoobay bunu yazdı
Kim bunu gönderen? Wp mutluluk muhendisiymiş. Wordpressli bir domainin MX cname yanlış ayarlanmış. Onu düzelt diyor. İstersen ben değiştiririm senin için diyor. Muhakkak sonraki etap şifreni isteyip sitenin indirecek. Uzak dur.
burdan geldi.
-
zaten siz bi kaç gündür wordpress üzerineden alınan domainle ilgili mi ne problem yaşıyordunuz. O mail de kurumsal gelmiş verebilirsin bilgilerini düzenleyip verirler geri sıkıntı olmaz yani ;) Düzelt benim için diyip altına user ve pass bilgilerini paylaş halleder lavuklar.
-
sRcN bunu yazdı
zaten siz bi kaç gündür wordpress üzerineden alınan domainle ilgili mi ne problem yaşıyordunuz. O mail de kurumsal gelmiş verebilirsin bilgilerini düzenleyip verirler geri sıkıntı olmaz yani ;) Düzelt benim için diyip altına user ve pass bilgilerini paylaş halleder lavuklar.
verdiği linkteki adımları uyguladım.
godadydeki bir dns numarasını wordpress de birryere yapıştırtı sonuç olarak
yaptığım adımlar şunlardı
https://en.support.wordpress.
com/change-name-servers/point- a-wordpress-com-domain-to- godaddy/ şu an ne oldu oldumu anlamıyorum dabi @nvidia yı beklemedeim:)
-
Arkadaşım desene, wordpressdeki blogu host olarak kullanıyordum, domain aldım onu yönlendirme aşamasında bu mail geldi diye.
-
whoobay bunu yazdı
Arkadaşım desene, wordpressdeki blogu host olarak kullanıyordum, domain aldım onu yönlendirme aşamasında bu mail geldi diye.
yazışmaları ben yapmadım . birde hani siz bilirisniz diye :)
-
hacı link attığı tutorialin 4. adımına kadar yapıp sonra CNAME ve A record bilgilerini bu aplaya yollarsan domain işini senin yerine çözüvericekmiş öyle diyor kısaca
-
Bonibon bunu yazdı
hacı link attığı tutorialin 4. adımına kadar yapıp sonra CNAME ve A record bilgilerini bu aplaya yollarsan domain işini senin yerine çözüvericekmiş öyle diyor kısaca
Hepsini yaptim ben :) ama olmamis