Sürekli Elektrik Çarpması
-
Sürekli elektrik çarpıyor tokalaşırken kapıyı tutarken her dk her saniye , son 1 aydır iyice arttı ve aşırı derecede çarpıyor şartelleri indirirken korkuyorum artık o derece kıvılcım atıyor gözle görüyorum , ayabkabı değiştim kıyafet değiştim her bir halti yedim yok bir yere dokunurken önce sağa sola sürtünüyon öyle dokunuyom , bakır bileklik taksam işe yararmı yada ty de antistatik bileklikler satılıyor işe yararmı bıktım artık kurtulmak istiyorum iş yerindeki arkadaşlar bile benden birşey alırken verirken korkarak veriyorlar alıyorlar
-
Aynisi bende var hacim. Giydigin elbisedende kaynaklaniyor ve bide sanirim stresten olusuyor
-
Ellerini sık sık yıka hatta her gün duş al.
-
x Enquinx35 bunu yazdı
Aynisi bende var hacim. Giydigin elbisedende kaynaklaniyor ve bide sanirim stresten olusuyor
Usta 40 türlü kıyafet değiştim yok, hiç boş geçmiyor çat çat çat
-
yapıyorum reis en son taşaklarımdan yere zincir uzatacam topraklama yapsın diye
-
kazak mont
pantelon don
çorap ayakkabı
ayakkabı
bu kombinasyonlardan 1 tanesi statik yaptırıyor .
çok düşşük ihtimal çalışma masan bişeyle kaplıysa yapıyordur .
ihmal etme gün içi git toprağa bas . 1 2 dk
-
Hocam bende de ayni durum var. Metale dokunamiyorum. Gun icinde ayar ediyor beni en son topraga gomecegim kendimi :D
-
Aynı durum bendede var şuan, bulunduğum şehrin iklimi çok kuru, nem olmayan yerde bunun olabileceğini okudum, ayrıca çalıştığım büroda çok fazla bilgisayar var, bunlardan kaynaklıda olabilir diye düşünüyorum, kapı kolu, arabanın kapıları, ofis koltuğun metal bölümleri gibi yerlerden sürekli çarpıyor, artık alışkanlık oldu bende arabanın camlarından kapatıyorum kapılarını. Bu problemin önüne geçmek için ise günlük duş, elleri nemlendirme, yünlü giysilerden uzak durmak sanırım.
-
Abi topraktan gelmedik mi zaten
-
araç kullanıyorsanız benzin istasyonlarına girince tankerlerin dolum yaptığı noktanın oraya gidin. alttaki işaret tabelasını görünce elinizi aynı şekilde üstüne koyun :) ben her gittiğimde yapıyorum. ve bende çok çarpılıyorum. çok can sıkıcı oluyor.
-
aynısı bende de vardı toğrağa yalın ayak basarak olayı çözdüm ben