Suriye’De Savaş Suçu Belgeleri ! Yer Yerinden Oynayacak! (+18)
-
noname bunu yazdı
insanlar vahşice öldürülürken buna bir dur demek bir lanet olsun demek yerine herkes başka pencereden meşrulaştırmaya çalışır olmuş... Yazık..
berk ancak suçluyu bulup onun önünü kesersen bu olay durur. Dur demekle olmaz.
-
muhaliflerinde 10 kisiyi baglayip kursuna dizdigi videolar var liveleakte aynisindan 2 3 degisik cesiti var serefsiz tabanca ile hepsini öldürüyor elleri bagli insanlarin. Esadin da bu resimlerdekiler ve daha pekcoklari vardir kesin. Iki tarafta birbirinden beter gelecegi pek hayirli gözükmüyor Suriyenin parcalanir büyük ihtimalle.
-
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25611231.asp
-
...yandaş medya"..
-
yer yerinden oynamaz, ancak tanklarınızla tüfeklerinizle savaş açar, kaybedersiniz.
-
Tamda cenevre öncesi... İlginç...
Bu arada benim ülkemde de it köpek ayaklanıp, bağımsızlık dilese, devlete karşı ayaklandırmak için halka ateş etse, kör bıçaklarla insan kesse (sinek ölümüne bile üzülen ben) maalesef aynı şekilde karşılık veririm. Kimse bana insandan, haktan bahsetmesin...
Ordaki ölen insanlar ABD-İSRAİL çıkarlarına, amaçlarına hizmet edebildiği kadar değerli. Ülkelerin iç siyasetine yön verebildiği kadar görülür. Ötesi g.t ağzı...
Dünyada ölene de, öldürene de silah aynı el silah gönderirken, aynı beyin kardeşi birbirine kırdırırken hangi kardeşin ölüp, hangi kardeşin öldürüldüğünü tartışmamız ve birilerinin çıkarları için taraf olmamız bekleniyor. Koduğumun adaleti, buna insan hakkı diyor birde...
Bu kardeş kavgasından herkes sorumlu... Susanda, yangına körükle gidende, tarafsız kalanda... Adam 2 yıl önce 6 ay sonra seçime gidebilirim dediğinde, bizimkiler "Yok olmaz, zaman kazanıyor, 2 günlük ömrü kaldı" diyordu... Çünkü istendiği gibi kardeş kavgası henüz çıkmamıştı, istenilen oranda nefret tohumu atılmamıştı... Şimdi bölüşme safhası, ve elinde medya olan gösterdikleriyle büyük pay benim olacak, ona göre dşünün bana hak verin diyor...
Sokarım dünyasına da, siyasetine de...
_PesimisT_ tarafından 20/Oca/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Inşallah o kişiler allahu ekber nidalarıyla birlikte kör bıçakla suriye askerlerinin başını kesen el kaide şerefsizleridir. Trt den en kısa zamanda yolsuzlukla ilgili haber yapmasınıda beklerim
-
canlı canlı ciğer yiyen adamları ne çabuk unuttunuz be anam bknz ÖSO