Sürücü Kursları Hakkında Genel Bilgilendirme Konusu
-
Arkadaşlar sürücü kursunda çalışıyorum ihtiyacınız olan her bilgiyi verebilirim
postayla ehliyet , src , piskoteknik dışında bütün bilgileri alabilirsiiz benden :)
Zaten 2. postta genel bi anlatım yapacağım , yeni sistem ve getirdikleri ,
direksiyon sınavlarının eskiye nazaran kat be kat zor oluşu ,
b ehliyeti alınca a2 için ya da tam tersi yazılı sınava girme zorunluluğunun kalktığı vs. hakkında bilgilendireceğim sizleri ,
sorunuz olursa buyurun sorun :)
-
burayıda alem.
-
Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..
-
HoLyCat bunu yazdı
Src belgesi almak için hangi yolu izlemem lazım ve ne kadar ücret ödemem lazım..
src kaç alacaksın hocam 1 ? 2 ? 3 ? 4 ?
-
ben bu işi anlamadım hocam yılbaşından sonra ne olacak hala ilkokul sahipleri yılbaşından sonra alamayacakmı yoksa :D senelerdir böylede
-
DevilKingtr bunu yazdı
ben bu işi anlamadım hocam yılbaşından sonra ne olacak hala ilkokul sahipleri yılbaşından sonra alamayacakmı yoksa :D senelerdir böylede
hocam onu sisteme geçiremezler henüz çok zor. ayrıca stajyer ehliyeti olayı felanda hikaye.
-
Kardeş bende B sınıfı ehliyet var, fırsat olduğu zaman A2 ehliyet almayı düşünüyorum.
Bana kaça patlar?
Motorsiklet tecrübem yok (skuter bile) bana öğretirler mi? Yoksa... öğretenler traş mı? 19-20 yaşında eğitmen gördüm de onun için soruyorum.
Yazılı sınavın kalktığı iyi olmuş, egzozdan çıkan duman renklerini öğrettiler zaten.
-
Shephard bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam onu sisteme geçiremezler henüz çok zor. ayrıca stajyer ehliyeti olayı felanda hikaye.
sürücü kursları bu yüzden iyi para kaldırıyorlar her sene aynı nane o değilde kardeşim yazılacak yeni kayıtlar ne zaman başlıyor ?
-
Shephard bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
src kaç alacaksın hocam 1 ? 2 ? 3 ? 4 ?
2-4 lazım
-
Hali hazırda B ehliyetim var. A2 kursuna gidip dosyamı aldım. Ama trafiğe götürüp ehliyetimi yenilemedim. Dosya hala bende. Bir kaç senedir duruyor. Dosya ne kadar geçerli olarak kalıyor. Ayrıca trafiğe götürdüğümde yeni ehliyetle beraber ne kadar ödeme yapmam gerekecek?
whoobay tarafından 28/Kas/13 12:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Fatalaser bunu yazdı
Kardeş bende B sınıfı ehliyet var, fırsat olduğu zaman A2 ehliyet almayı düşünüyorum.
Bana kaça patlar?
Motorsiklet tecrübem yok (skuter bile) bana öğretirler mi? Yoksa... öğretenler traş mı? 19-20 yaşında eğitmen gördüm de onun için soruyorum.
Yazılı sınavın kalktığı iyi olmuş, egzozdan çıkan duman renklerini öğrettiler zaten.
hocam a2 alacaksan ordaki sürücü kurslarına göre değişir fiyat ortalama 300tl bir fiyatla sınavsız sadece direksiyon a girerek alabilirsin.
whoobay bunu yazdıHali hazırda B ehliyetim var. A2 kursuna gidip dosyamı aldım. Ama trafiğe götürüp ehliyetimi yenilemedim. Dosya hala bende. Bir kaç senedir duruyor. Dosya ne kadar geçerli olarak kalıyor. Ayrıca trafiğe götürdüğümde yeni ehliyetle beraber ne kadar ödeme yapmam gerekecek?
Hocam aldığın rapor ve sabıka kaydının süresi 1 yıl geçmişse eğer , rapor ve sabıka kaydını yenileterek emniyetten ehliyetini çıkartabilirsin 110 - 120 lira felandı.
bu arada o 110 lira olan sadece harç bi 100 lira felanda emniyete ödüyosun toplamda 220yi buluo
DevilKingtr bunu yazdıShephard bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıben bu işi anlamadım hocam yılbaşından sonra ne olacak hala ilkokul sahipleri yılbaşından sonra alamayacakmı yoksa :D senelerdir böylede
sürücü kursları bu yüzden iyi para kaldırıyorlar her sene aynı nane o değilde kardeşim yazılacak yeni kayıtlar ne zaman başlıyor ?
bu dönem kayıtları bitti artık ocak dönemine kayıt alınıyor hocam.
Shephard tarafından 28/Kas/13 12:14 tarihinde düzenlenmiştir