Sürücü Kursu Bizi Kazıklıyormu?
-
selam dostlar, kardeşimi ehliyet alması için sürücü kursuna yazdırdık. ilkyardım sınavından kaldı. zaten derslerede gitmemişti. şimdi kaldığı için tekrar ek 50 tl para istiyorlar. daha önce bize kaldığı için herhangi bir ücret ödemeyeceğimizi sölemişlerdi. daha önce bu tecrübeyi yaşayan varmı? bu durum doğrumu yoksa basıcam sürücü kursunu :)
-
x SALDIRAY bunu yazdı
selam dostlar, kardeşimi ehliyet alması için sürücü kursuna yazdırdık. ilkyardım sınavından kaldı. zaten derslerede gitmemişti. şimdi kaldığı için tekrar ek 50 tl para istiyorlar. daha önce bize kaldığı için herhangi bir ücret ödemeyeceğimizi sölemişlerdi. daha önce bu tecrübeyi yaşayan varmı? bu durum doğrumu yoksa basıcam sürücü kursunu :)
Sınav ücretinin 50 tl'si olması lazım o hocam. Her yerde öyle.
-
kazık falan yok hocam para meb'in hesabına yatıyor 60 lira almışlardı arkadaştan o da şubat döneminde kalmıştı 1 dersten.
-
belli bir sınıra kadar (sanırım 5 hakkı vardı) sınavdan kalırsa her sınava girişte para yatırıyorsun hocam.. bu sınırı aşınca her şey sil baştan..
essan tarafından 24/Haz/13 20:04 tarihinde düzenlenmiştir -
x essan bunu yazdı
belli bir sınıra kadar (sanırım 5 hakkı vardı) sınavdan kalırsa her sınava girişte para yatırıyorsun hocam.. bu sınırı aşınca her şey sil baştan..
-
pardon hocalar o ayrıntıyı atladım çünkü sınav ücretini 50 tl şeklinde bankaya yatırdık onun haricinde sürücü kursunun tekrar 50 tl istemesi doğrumudur?
-
x SALDIRAY bunu yazdı
pardon hocalar o ayrıntıyı atladım çünkü sınav ücretini 50 tl şeklinde bankaya yatırdık onun haricinde sürücü kursunun tekrar 50 tl istemesi doğrumudur?
bunu kurs biliyormu onalr da yatırmak için istemiş olabilirler
-
orası muallakta işte kardeşim konuşmuş demişler 50 tl kardeşimde bişey dememiş yarın ben gidicem zaten sizdende bilgi almak istedim. ilk yazılırken söylemiştik biz kendimiz yatıracağız diye belki unutmuş olabilirler benimde aklıma o geliyor yoksa tekrar ders parası almaları saçma, hele hele gidilmeyen bir ders için
-
x SALDIRAY bunu yazdı
normalde kaldığın için ödersin kural böyledir ama kayıtta kurs fazladan para alır kalırsanız bizden der o kursa bağlı bişey ayrıca bizim burada 110 tl alıyorlar tamamen kurs ile alakalı herşey
-
kaldıysa isterler normal her kurs alır o parayı
-
sınav ücretidir o, sinavdan once cevaplari veren kurslar var ;) hatta cevapları telefonuna yollayan bile var :) kurs parası bütün vergiler sınav paraları dahil 560 tl ye almıştım bende.