folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘Dir

Tahribat Ailesine ‘Bildirim‘Dir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler sonuç itibariyle apple a da android e de windows a da kafam girsin .

hangisi cebime keyfime uygunsa onu kullanırım .

stabilitesine sokayım . flash sız java sız telefon stabil olsa ne olmasa ne .

isteyen istediğini kullansın öpüldünüz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

ben 2001den beri burdayım. ilk foruma girdiğimde 5 vakit namaz kılıyordum. zaman geçti deist oldum zaman geçti ateist oldum zaman geçti şimdi putperestim mitolojikdeki tanrılara tapıyorum. bu dönemlerin her birinde de istisnasız görüşümü savunan dini tartışmalara girdim.

11 yıldır tek bi kişi çıkıp bana ima bile etmedi ne iş dönmüşün diye.

bu hikayeden de alınacak bi ders vardır elbet...

Asıl soru şu ;

2 gün önce dinciydin, şimdi ateistsin ne iş ? Demek mi mantıklı , yoksa konuyla ilgili mesaja, ateizm yada herhangi birşey neyse ; cevap vermek mi mantıklı ?

Android'in tasarımı iPhone'a bakarak çok mesafe katetmeli, android'in uygulama işlemleri (silme, klasör düzenleme vs..) iPhone'a göre çok daha zor basitleştirilmeli gibi bir mesaja sen zaten dün linuxçuydun bugün applecısın demek mi mantıklı ?

yoksa hayır benim tercihim android şu şu yüzden yada tasarımı kötü olabilir ama açık kaynağı destekliyorum demek mi mantıklı ?

---

Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. Büyük işler öyle sessiz sedasız olmuyor. Din hakkında fazla konu yazmıyorsun yada göze batmıyorsun demektir. Zaten derin konulardaki konularına baktığında öyle büyük bir kaymanın göze çarpmadığını görürsün. Fakat linux üstüne olan konularıma bakarsan, farklı farklı konulara denk geleceksin.

Hani bence dediklerin kişiye göre değişir.Kardeşimde 4s bende one x var görsellik olara iphone bence çok geride kalmış durumda çok basit duruyor menü geçişleri olsun diğer ayarlar olsun bir eksik geliyor bana.Hepi topu 2 saat kullanmamışımdır ama bir okadar sıkıldım telefondan iyiki almamışım dedim direk içimden.Ayrıyeten  android logluyor felan demişsin ama bu dediklerinin belki daha fazlasını  zaten apple yapıyor daha telefonu ilk açışından başlıyor yok buna üye ol yok şuna üye ol.En sinir olduğum yanı bluetooth ile veri transferi yapamıyorum.Ki zaten apple dışından eşleştirme dahi yapamıyorsun arkadaşındaki resim almam için illa bir PC gerek felan yani bana tamamen ters gelen bir sistem.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuyla cok alakasız ama bu cocugun 2004 den bu yana böle kafa yordugu şeyleri okurum.

cok daha güzel işler yapacagına cok guzel basarılara ulasacagına eminim.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

çok çalışıyorsun eğer bir gün bi yerde ölüp kalırsan üzüleceğim bu kadar hayal çöp olacak çünkü.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 6115 Toplam Mesaj: 55