folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tahribat Üşümesin - Elektrikli Battaniye - Ufo - Doğalgaz

Tahribat Üşümesin - Elektrikli Battaniye - Ufo - Doğalgaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    -----------------------------
    kayserideyim burası çok soğuk beyler. bide ben dört mevsim hasta olurum. üst solunum yolları enfeksiyonu ortalama 2 ayda bir beni hasta ediyor. sıcağı severim soğuğu sevmem. böyle olunca da ısınma konusunda zihni sinir projeler lazım oluyor bana. bi tane de soba yaptım kendime. Dünyanın en küçük sobası olsa gerek. Ellerimi onunla ısıtıyorum. videosunu paylaşacam merak etmeyin. O da baya güzel oldu. Ava giderken, arazide gezerken çok işime yarayacak.

Bende kayserideyım hacım goruselım bı gun :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun

uyku tulumları pahalı sanıyordum ??? 30 liralık tulum eksi kaç derecede beni ısıtır acaba ? onu dışarıda eksi 5-10 derecelerde kullanabilirmiyim.

kaz tuyu olanlar -40 dereceye kadar kullanilabiliyor. elyaf olanlar -20 diye hatirliyorum, verdigim bu bilgiler yanlis olabilir, 3 senedir daglardan uzak yasiyorum yanlis hatirliyor olabilirim.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

elektrikli battaniyeler 220 v ile çalışırlar 

kablolar kısa devre yaparak ısıtılır 

kablolar özel bir metalden yapıldığı için yanma patlama meydana gelmez

zamanla çürür balik_ dediği gibi kırılıp battaniyeden dışarı çıkarlar 

çarptığı zaman çok pis acıtır ama öldüreceğini zannetmiyorum

battaniyeyi kullanırken üstünde fazla tepinmeyinki kablolar zedelenmesin üst üste binmesin onun dışında güzel güzel ısınırsınız

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

elektrikli battaniyeler 220 v ile çalışırlar 

kablolar kısa devre yaparak ısıtılır 

kablolar özel bir metalden yapıldığı için yanma patlama meydana gelmez

zamanla çürür balik_ dediği gibi kırılıp battaniyeden dışarı çıkarlar 

çarptığı zaman çok pis acıtır ama öldüreceğini zannetmiyorum

battaniyeyi kullanırken üstünde fazla tepinmeyinki kablolar zedelenmesin üst üste binmesin onun dışında güzel güzel ısınırsınız

hocam işte bu bana hiç uymuyor

yatağı *iktiğimi söylerler uyurken çok tepinen bir insanım :)

ben ufoya devam edeyim salya sümüküm zaten :(

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

van'daki çadırları da ısıtır mı bu yöntem?

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

god bunu yazdı:

şu yeni yapılan askerlerin miydi ne 400 çadırlı yer orası vücut ısısı ile bile çok rahat ısınıyormuş ama diğerlerini bilmem

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:

tam onunla ilgili bir fikrim var hocam hatta ar-ge ye bile alınabilir. Futbol sahalarinda kullanilan ısıtma sistemlerinden döşeseler çadırların altına? Zaten bazıları staddalar, açsınlar ısıtmayı. Soğuğu en çok topraktan alıyorlar.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    kaygusuz bunu yazdı:

hacım Uyku tulumu al 30 lira. sokakta yatsan yine üşümezsin. elektriğe boşuna para veriyorsun

uyku tulumları pahalı sanıyordum ??? 30 liralık tulum eksi kaç derecede beni ısıtır acaba ? onu dışarıda eksi 5-10 derecelerde kullanabilirmiyim.

geceydi ocağın ortasıydı ayışığı dicle nehrine yansıyor şırıl şırıl su akıyordu tepedeydik üşüyorduk battaniye ısıtmıyordu ayaklarımızı neyse uzman vardı ayaklarımız dondu dedik uyku tulumunu getirdiydi ayaklarımız kendine geldiydi...al bi uyku tulumu hocam elektriğe para verme gir içine insan sıcaklığın yeter içi sıcak olur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

yalıtımda çok  önemlidir, kapı-pencere süngerli bantlarından al,  çok ucuza iyi yalıtım sağlarsın, ayrıca kış odası yapacağım diyorsun o odayı en az pencere olan yerden ve güney cephesinden küçük olan bir oda seç. yerde muhakkak kalın halı olsun mümkünse bütün zeminde olsun, hava ısındıkça yükseleceği için yatağının bazasıda yüksek olsun, tulum falan alırsan yine bazanın üstünde yat yere serme,

ayrıca elektrikli bahtaniyelerde iyi elektrik çeker, fatura coşarsa şaşırma :)

Bana kalırsa en iyi yöntem gel antalyada yaşa eğer nemden-rutubetten çok rahatsız olmuyorsan kışın en rahat öğrenci memleketi :)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    kucukken elektrkli battaniyeye isersem diye ne korkardim ey gidi :)
Toplam Hit: 11480 Toplam Mesaj: 57