Tahribat.Com Ve Provokeler..
-
Madem acik kapılar onunde bende acikca belirteyim aklimdaki soru isaretlerini.Herhangi bi kastim yada bi garezim yok sonucta ID e bakınca bu sitede bi gecmisim oldugu belli oluyor.Neyse konuya gireyim.Son zamanlarda bu provokasyonlar artti forumda ki bunu kendilerine tarz edinmis arkadaslar var bunlari az cok forumun daimi olanlar bilinir.Forumda onca mod admin var bu provokeler sonucu bi kaos havasi modlarin adminlerinin hosunami gidio bence gitmiyo ama neden zamaninda mudahele edilmiyo onca msj atilip provokasyon basariyla sonuclanip sonra mudahele edilio.Ben problemimi dile getiryrm kimseyle kisisel bir olayim yok olamazda
-
Birşey yaptıgın zamanda bu sefer özgürce konuşamıyoruz istedigimizi söyliyemiyoruz oluyor...Yönetim mümkün oldugunca en ideal zamanda en iyi şekilde müdale etmeye çalışıyor bazen tabiiki sorunlar olabilir ama nasıl sosyolojide herkese göre mükemmel patron yoksa burda da mükemmel bir sistem yok
-
Evet malesef böyle bir konu söz konusu insanlar küfür etmeden hiçbirşey konuşamıyolar anlamıyorum bunuda hemen konu değiştiriliyor vuruluyor belaltı onuda geçtim bunları dediği gibi sitenin daimleride yapıyo hani ben eski üyeyim banlanmam tarzındamı düşünüyolar bilmem ama yönetim gereğini yapacaktır... :)
-
Buradaki sistem şu 50 bin kere yazdım sanırım...
Hiç kimse ama hiç kimse, görüşlerinden dolayı yargılanmaz...
Menünüzden Tahribat.Com kurallarına tıkladığınızda, yasak olduğu belitrilen konular dışındaki bütün konular açılabilir...
Ancak ve Ancak aktif konuların, acılan konu kategorilerine göre bir farklılık göze carpıyorsa o konuları düzeni sağlamak için silerim yada taşırım..
Örneğin 120 aktif konudan 35 tanesi Sawaşla ilgiliyse alayını temizlerim...
Onun haricinde kim ne istiyorsa onu yazar söyler, tahribatın özelliği burada...
Fakat, konu gidişatı eğer kötü ise ve konudaki tartışmalar durmayacak gibiyse o zaman konuya müdahale ederiz...
Her 1.5 dakikada 1 mesajın geldiğini hesap eder ve günlük ortalama 120 aktif forum konusunun olduğunu hesap edersek, üstüne üstlük forum genelinde sadece 3-4 admin ve 6-7 modun görev yaptığını düşünürsek bazen yaptırımlar geçikebilir, ama genelliklle sorun her zaman halledilmiştir...
Eğer her konuyu bu provake edilecek die yasaklarsak o zaman siteyi kapatıp gidelim...
Aradaki tartışma mesajlarını cevabın etkisi için sildim...
-
Ha bu arada,
adam konuyu acmıştır, bazıları beğenmemiştir vs o bizi alakadar etmez, adamı suclayamayız,
sen gider o adama actığı konu yüzünden küfür edersin, bizde seni anında siteden yok ederiz...
Sistemin işleyişi bu...
Hala fark etmeyenler var ise...
Buradaki suclu düşüncesini savunan o adam değil, düşüncesinden doalyı saygı göstermeyen o elemandır...
Kimseyide ayırmıyoruz kayırmıyoruz bu sebep yüzünden tuğrul baba benim kadar eski üyedir küstü gitti siteye,
Kuralları olabildiğinde eşit uygulamaya calışıyoruz bir hatamız var ise affola...
Şimdi nasıl türbanlının fotosunu koydu die adamı atmıyorsak, bayraklı sarhoşların fotosunu koydu diede kimseyi atmıyoruz siteden,
ama bazı kapasitesiz muridlerimiz olayları birbirine karıştırdıklarından dolayı olayı farklı yönlere çekiyorlar...
-
Arkadaslar şu anda hangi siteye girerseniz girin bir karşılıklı çatışma ortamı var.Malesef günümüzde insanlar tahammulsuzluk ve hoşgörüsüzlük duygularının zirvesinde.Örnek:milliyet gazetesi , haberturk gibi haber sitelerinin okuyucu yorumlarına bakın.Onlarda da bu çatışma havasını görebilirsiniz. Çünkü gündem gergin.insanlar gergin.Bu durumun düzelmesi için zamana ihtiyacımız var.Ya çok büyük bir sevinci ya da çok büyük bir problemi birlikte yaşamazsak bu ortam devam edecektir.
-
http://www.tahribat.com/rulelist.asp
rene sonuçta bu açılan konular tartışma yaratan konular
ve bazılarımız
Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır.
bu kurala göre davranıor
adamın düşüncesine saygı duysan bile adam hakaret etme serbestliği hissediyo kendinde
fakat ufak bi uzaklaştırma dahi yok
bu belki bizim işimiz değil karışmamamız gerek ama bu kişiler sitede durdukça daha çok böyle başlıklar görürürüz
-
abi oradaki hakaret göreceli bi kavram, yani şimdi o adamın yazdığı yazıyı hakaret olarak algılarsam ona ak aq yazan 30 kişiyide aynı kefeye sokmam lazım...
Herkez kendi görüşünü savunuyor sonucta...
Küfürü yasakladım küfürü yasakladı dediler,
küfürü yasaklamadım herkez küfür ediyo dediler,
Siyaseti yasakladım, siyaset konuşturmuosun dediler,
siyaseti yasaklamadım, heryer siyaset dediler,
seven ..., ... sevilir lafı varya onu uygulamak lazım sanırım :)
-
Yerinde bir konu...
Ve bu konu üzerine yazaçak çok şeyim var aslında ama düşünüyorumda, buna gerek varmı, sonuçta benim yazmamla bir şey değişmeyeceğini düşünürsek boşuna kafa yorduğum ortaya çıkar, he bide sitedeki bir takım arkadaşların söylediklerimin %99'unu bir taraflarından anlayıp ona göre cevap yazacaklarını düşününce iyice soğudum yazmaktan, bu sitede 1* Satanist olduk 2*Fetullahcı olduk ve daha geçen gün söylediğm bir şeyi kıçından anlayan bi arkadaş sayesinde ......... Çocukları 3*(Tahribat kuralı Küfür Yasak) gibi Pkk yandaşıda olduk. Şimdi merakla bekliyorum önümüzdeki günlerde bakalım başka ne kulp takacaklar.
1. O dönemde profilimde kullandığım fotoğraflardan, ve yine o dönemlerde türkiye gündeminde Satanistlik varken ki tartışmalardan ve benim bunu doğal karşılamamdan kaynaklandı sanırım.
2. Din üzerinden yapılan bir tartışmaydı sanırım, hiç desteklemediğim halde fetocu olduk :)
3.(Tahribat kuralı Küfür Yasak) ibaresi koymak gereği duydum şimdi bazı arkadaşlar geçen günkü tartışmaya malzeme olarak kullanmak isteyebilir. "Bak küfür bile edemiyorsun gibi"
Bugüne kadar hiç üye Id'mi düşünerek kimseye yorum veya ona göre davranmadım çünkü bu tarikat raconun'a ters, ama düşünmüyorda değilim hani üyeleri bir çeşit filtreden geçirmeyi, zaten gözlemlerim doğrultusunda bazı üyelerin yazdıklarına cevap bile vermiyorum, istediğini yazsın çizsin umursamanıyorum.
Ama ne söylediğini bilmeyen(!) bazı arkadaşlar ciddi ciddi yazdıkları cevaplar ile tarikat'a ciddi zararlar verdiğini düşünüyorum, en ufak bir tartışmada bille kendi görüşünün karşıtı kişiye çeşitli kulplar takarak onları olmadıkları veya içerisinde bulunmadıkları grupların üyesi gibiymiş gibi gösteriyorlar(!) bu çok yanlış, yönetimin bu konuda daha hassas davranması gerektiğini düşünüyorum ve bazı üyelerin aşırı yüz buldukları kanaatindeyim(!) Saygılarla...
-
reneye selam tahribata devam bence herşey yolunda :)
-
her hıyarım dıyene tuzla kosulmaz felsefesıyle yaklasırsak problem kalmıyor kafaya takmamak lazım her yerde 2-3 tane dingil çıkıyor yola devam