Tahribatın Yeni Tarzı
-
tahribat.com un altındaki KOKDEN ile başlayan cumle yanlış. Tamam belki font Türkçe karalterler içermiyor olabilir ama en azından KÖKTEN olması gerekir.. Ayrıca üst kısım oldukça hoş dururken alt kısmın da aynı formatı yakalaması gerekir kanaatindeyim. Bir de tahribat.com yazısında layer ayarlarında transparent - mavi geçiş arasında biraz oynama yapılsa hiç fena olmaz..
-
Üst MAvi Yanlar Kırmızı Ortalar sarı palyaçoya döndü yukardakı banner Maviye çalıyor hafiften kırmızı olan yerlerde öyle olsa sarı olan yerlerde yada Hepsi Sİyahımsı olsa Mükemmel olurdu ...
-
bnce tum hersey guzel olmus arasıra deişiklik iidir bide burası tdk.gov.tr diil ki tum imla kurallarına uyalm
-
öncelikle merhabalar ben eskiden burlardaydım, sorunlar nedeniyle netten uzaklaştık, şimdi yenden üye oldum filen feşman.
Eskiden aytek işaretli kanlı bir kılıç vardı. Sorması ayıp ona ne oldu :) Böyle sadece renklerde uyumsuzluk gördüm başka da göze çarpan pek bişi yok kökden haricinde.
NOT: Yeniyim. -
o kılıc az once kalktı
-
kökden yazmışım bu banner eski baya tuxu koyup attım bugün sırf değişiklik olsun die artık baymışdı eski banner renkleri holü düzene sokucak
-
üst tarafla yeni awatarlar güsel şimdilik başka değişiklik göremedim,alt tarafta üst ün tonlarında olsa daha güzel olur bence...
-
bayadan beri girmiyodum tahribata güzel olmuş adminlerin eline sağlık, ama soldaki mermi görünümlü grafikler biraz daha özen gösterilse güzel durur. ama şikayetim yok güzel olmuş.
-
bence cok hoş olmuş:))
eline sağlık ir2 :) -
tahribat.com un altındaki KOKDEN ile başlayan cumle yanlış. Tamam belki font Türkçe karalterler içermiyor olabilir ama en azından KÖKTEN olması gerekir..
-----------------------------------------------------------------------------
Çok doğru söylüyorsun hocam Süreksiz sert ünsüzlerle biten kelimelere bir ek geleceği zaman yumuşama kuralı uygulanamaz
kök+den ------- kökten
çorap+cı --------- çorapçı
kaşık+cı ----------- kaşıkçı
gibi
Ama özel isimlerde bu kural uygulanmaz.
-
bu adamın niye öss yi kazanamadıgı belli oluyor : )))))
Toplam Hit: 19606 Toplam Mesaj: 154