Tahribatta Bence Bu Gerçekten Büyük Bi Sorun!!!
-
arkadaşlar uzun bir süredir düşünüyorum ne yapılmalı diye bi konuyla gündeme getirmek istedim
arkadaşlar TBT de 20 bin cibarı üye var ve 800 bin cibarı da mesaj atılmış
bu demek oluyorki anlaşılabileceği gibi üye başına atılan mesaj sayısı 4
herkes biliyoki bu normal bişey değil yani burda öyle üyeler varki günlük 20-25 mesaj atıyolar
demek ki sadece üyelik almış binlerce üye var TBT de
yani orda üye sayısı 20 bin de yazsa bin de yazsa artık TBT nin kalitesi belli buna (kalabalığa) ihtiyacı yok
zaten hit gelmiş 45 milyona bence TBT bu konuda temizlenmeye gitmeli
haksızmıyım arkadaşlar...?
-
baştaki üyelere bakarsan coğu yok 1 günlük girenler bile var
-
haklısında kim uğraşacak okadar işle ??? arada bir bi ban dalgası oluyodu ama bayadır olmuyor :D.
-
Kesinlikle son 1 yil icinde sitede online olmayanlarin uyelikleri silinmeli..
-
bi yıl sonra tekrar gelen adamın işi görülsün diye silmiyolardı sanırım
-
Belli bir tarihten önce belli bir sayıdan az giriş yapanlar silinmeli. Mesela toplamda 10'dan az giriş yapanlar silinse iyi olur. Dark nickini alacaktım 2005'te malın biri almış 1 kez giriş yapmış onun haricinde hiçbirşey yapmamış.
-
daha once ben bunun ıcın dokuman bıle hazırladım konu actım ama yonetım ilgileniyormus yanı ole dedıler
-
Kuru kalabalık :) silinmeli en azından uye olmaktan baska bişey yapmayanlar yany uye olduğu gun harici uğramayanlar falan ama büyük uğraş ister gbi yonetimide duşnmek lazm
-
zaten temizleniyor yanlış bilmiyorsam belli bir zamandan sonra hiç postu olmayan acc ler siliniyor..
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------
zaten temizleniyor yanlış bilmiyorsam belli bir zamandan sonra hiç postu olmayan acc ler siliniyor..
-----------------------------bana göre son 6 ayda aktif olmamış bütün üyelikler silinsin.
-
her sene genel bi temizlik yapiyoruz zaten aktif olmayan uyeler siliniyor ...