Taksi Şöferliği Yapan Varmı ? Bilgi Lazım
-
alibaba bunu yazdı
konuyla ilgili bir katkım olamadı ancak yapmaya aday olduğun işin nasıl yazıldığını bilmen gerek bence hocam. doğrusu şoför olarak yazılır.
eksik olma .
-
-
PanxeR bunu yazdı
Nereden vardın bu kanıya?
başka illeri bilmeden atmayalım. Eskişehirin kazancı istanbulun çoğu durağıyla kafa kafaya gider ya da kazancını geçer.
890k nüfus 465 plaka sayısı :)
Edit: İlave
Antalyadan plaka alacaksan. İlk önce soförler odasına git piyasayı öğren. Kafana yatan durak bölge vs. git oralara izle kaç tane iş yapıyor gittiği yerden ne kadar zamanda geliyor uzaktan izle bi kaç gün.
Çünkü kimse yoğurdum ekşi demez.
Kendin yoklaman lazım herkes işlerimiz güzel der.
Plaka alma aşamasına geldiğinde defterini kontrol ettirirse bakarsın ne kadar çalıştığına.
-
kabaca google aramalarıma göre
burs eskişehir istanbul şeklinde bi sıralama var. plaka fiyatlarına bakarsak
ayrıca otobüs olarakta bursa hattı çok çok kıymetli .
-
samaccc bunu yazdı
kabaca google aramalarıma göre
burs eskişehir istanbul şeklinde bi sıralama var. plaka fiyatlarına bakarsak
ayrıca otobüs olarakta bursa hattı çok çok kıymetli .
Taksicilik plaka araba seninse her yerde yapılır
Ayrıca bazı ilçelerin dolmuş hatları var onlarıda es geçme
-
Düzce Akçakoca da 3 ay gibi bir süre yaptım, kış sezonuydu. Çalıştığım taksi, durağın sahibinin taksisi olduğu için çok fazla hakkımı yiyemediler ama ben kısa sürede şunu gördüm küçük şehirlerde yabancı olarak taksicilik zor meslek. Nufus 15 bin civarı yerli taksiciler herkesi tanıyor ya akrabası ye dostu ya okul arkadaşı vs. vs. Şöyle anlatayım 3 ayda hemen hemen her gün sabah 7 akşam 9 çalıştım çok istisna tatil yaptım kazandığım parayla eve sadece ekmek alabildim. Bol zaman çok olduğundan boyna çay içiyorduk o zamanlar sigara da içiyordum yine boş zaman çok diye çok sigara içiyorsun. Sonra soluğu İstanbulda aldım
-
PanxeR bunu yazdı
ne ???? amk
taksi taxi taksi şöfer taksi şöferliği şöfer taksicilik taksi plakası ticari taksi