Takside İphone Düşürmüş
-
Eskişehir de ticari taksimiz var. Muhtemelen bir bayan arkadaş düşürmüş telefonu ne zaman düştüğü belli değil. Sofor arkadaş gece koltuğun altında bulmuş. Sessiz olduğu için duyulmamış.
Haliyle erişim sağlayamıyoruz. Sadece fotosu çekilmiş bir araç var. Konumu işaretlenmiş.
34 VR 2516
Bu plakaya ait telefon numarasına ulaşabilir miyiz?
-
Twitter a yazıp Haluk Levent gibi hayır işleri ile çok uğraşan kişileri etiketlerseniz çok daha çabuk ulaşabilirsiniz.
-
biz ev taşırken pencerenin altında 1 aydır oynamayan bir araba vardı komşu dediki benim trafikte polis arkadaş var onu arayayım halleder. 15 dk sonra geldi arabayı çekti sahibi yani trafik polisi her türlü buluyor hemen
-
*101# yaparsan kendi numarani ogreniyosun , belki onun ustunden gidip cozersin.
-
Polis birşey yapmıyor. Tutanak tutup yollayacak vatandaş gelirse teslim ederiz diyor. Arayıp bulamayız diyor.
-
yolbulucu bunu yazdı
Denedim şimdi sim olmadığı için hata veriyor.
-
Bi mürid vardı plakadan numaraya ulaşıyordı
-
ZaZu bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Telefon kilitli değil ve içinde SİM yok ??? Mesajlara Whatsapp a falan bakmışsındır herhalde zaten diye düşünüyorum ama Sİm olmaması garip geldi, biri telden kurtulmak için mi taksiye attı acaba?
-
TheBattal bunu yazdıZaZu bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
Telefon kilitli değil ve içinde SİM yok ??? Mesajlara Whatsapp a falan bakmışsındır herhalde zaten diye düşünüyorum ama Sİm olmaması garip geldi, biri telden kurtulmak için mi taksiye attı acaba?
Telefonun icindeki simi iptal etmislerdir belki? Ne zaman dustugu belli degil sonucta.
Imeisini not al, icinde gecersiz sim varsa atiyorum turkcell olsun. Turkcell bayisine gidip sahibine ulasmalarini rica et.
Alternatif, polise birakabilirsin.
-
ilgili plakalı araç için
yunusdogan tarafından 07/Ara/21 11:29 tarihinde düzenlenmiştir
özser neo sigortayı arayın onların müşterisi
0850 241 00 53 -
İçinde sim kart var iptal edilmiş o yüzden mi sinyal vermiyor yoksa hiç mi sim kart yok o kısmı anlamadım ? Sim kart olsaydı sahibi iphone'umu buldan eğer telefon açıksa anında konum takibi yapabiliyor.
Durum biraz garip geldi açıkçası.