Tantum Verde Hakkında...
-
Arkadaşlar elimde bu gargaradan var . Henüz kullanmadım, biyerden okumuştum halüsinatif etkisi olduğuna dair.. Bu ilaç hakkında anısı olanlar anlatsın .. [[kafanın 1 milyon olduğu anlar mesela]]
NOT: Aslında normal tantum draje kullanmayı denerdim ama yemedi .. kusura bakmayın :D
-
""amacı dısında kullanılan her ilac gibi beyinde kalıcı hasarlara yol acan ilactır."" alıntıdır.
-
Sağol hocam.. Da böyle halusinasyon yaparmı bi şişeyi diksem..?? Amacım sadece denemek yoksa hayat güzel.::D:D
-
Tantum gargara dan bi sik olmaz.
Tablet ını alcaksın.
Ben 10 + 10 + 6 olarak almıştım. Kelebekler falan ucuyor.
Ama ben gece ölümüne korkmustum ve uyuyamammıstım.
Anca ortamda ıcılesı bır bok.
Yoksa yanlızken sakın abı.
Boktan bir hal alıyor durum.
İnsan agactan bıle korkar oluyor.
-
hocam bi dene saglam kalirsan buraya yazarsin
hem bizde ogrenmis oluruz
-
@Musket
Hocam herkezde farklı kafa yapar. sen sanırım tribe falan girmişsin. o bokları atıp boş sokakta zıplayan :D napıyosun lan deyince fareleri eziyorum diyen elemanlar biliyorum. :))
@Sahton
Hoca kimyasalı boşkoy. İyi değil :) pek az kişinin bildiği değişik ilaçlar kullandım ( her eczanede var hayatta söylemem (: isteyen inanır isteyen inanmaz. ). öldürücü kafaları vardı. sürekli halusinasyondular. Bi süre sonra insan kendinden emin olamıyor. :)) yani birisi sana deseki dün adam vurdun :) muallakta kalırsın. çünkü o saatleri hatırlama imkanın yok :))
şimdi belki deneyim falan diye düşünüyosundur ama inan bulaşma hacı. ben ilk ex i öle atmıştım, deneme olsun diye. sonra ne oluyo bunun kafası 2 saat bunun kafası 4 saat bu ölümcül paso deniyosun :)))
şuan her boku bıraktım çok şükür tekrar diyorum kimyasal iyi değil...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Tantum gargara dan bi sik olmaz.
Tablet ını alcaksın.
Ben 10 + 10 + 6 olarak almıştım. Kelebekler falan ucuyor.
Ama ben gece ölümüne korkmustum ve uyuyamammıstım.
Anca ortamda ıcılesı bır bok.
Yoksa yanlızken sakın abı.
Boktan bir hal alıyor durum.
İnsan agactan bıle korkar oluyor.
-----------------------------
Bi tablette kaç tane var biz kafa olmak için kaç tanesini içicez üstat ? -
abicim ben kullandım bi iki kerede değil bayaa bii kullandım,,
Bir kutuda 2 tablet, toplam 20 hap var. Ben 20sini birden atıyorum.. (Yarın arkadaşla son kez içcez(ne zamandır atmadım zaten, gerçi yarın 30 tane atcaz diye kararlaştırdık =)) )
Neyse; öyle Avril gelmiyo,, ama gezinen solucanlar felan görüyosun yada fareler yalnız şunu söyleyeyim içtikten 2 yada 2,5 saat sonra etkisini göstermeye başlıyo.. Gece 10 gibi hepsini atmanı tavsiye ederim,, 12 gibi görmeye başlarsın işte karanlık falan ben genelde yalnız içerim o zaman daha etkili oluyo yanında birileri olunca bi boka benzemio,, bide ilk etkileri oldukça kuvvetli,, karanlık odada durmak çok zevkli ama bi o kadarda korkutucu,, kedi falan geliyodu üstüme acayip korkmuştum ilkinde..
Dediğim gibi yalnız kalmaya çalış bide karanlık olsun,, tabi bide o gece bi yerini yırtsan uyuyamassın!! İmkanı yok!!
Ben ilk 20 ile başlamıştım çok da iyi etki vermişti. Yani bütün kutu.. Hade saalıcakla..
-
Kutuda 20 tane var 20 sini de çakınca hanüsilasyon görüyosun ha vay bee. Denemem gerek
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------abicim ben kullandım bi iki kerede değil bayaa bii kullandım,,
Bir kutuda 2 tablet, toplam 20 hap var. Ben 20sini birden atıyorum.. (Yarın arkadaşla son kez içcez(ne zamandır atmadım zaten, gerçi yarın 30 tane atcaz diye kararlaştırdık =)) )
Neyse; öyle Avril gelmiyo,, ama gezinen solucanlar felan görüyosun yada fareler yalnız şunu söyleyeyim içtikten 2 yada 2,5 saat sonra etkisini göstermeye başlıyo.. Gece 10 gibi hepsini atmanı tavsiye ederim,, 12 gibi görmeye başlarsın işte karanlık falan ben genelde yalnız içerim o zaman daha etkili oluyo yanında birileri olunca bi boka benzemio,, bide ilk etkileri oldukça kuvvetli,, karanlık odada durmak çok zevkli ama bi o kadarda korkutucu,, kedi falan geliyodu üstüme acayip korkmuştum ilkinde..
Dediğim gibi yalnız kalmaya çalış bide karanlık olsun,, tabi bide o gece bi yerini yırtsan uyuyamassın!! İmkanı yok!!
Ben ilk 20 ile başlamıştım çok da iyi etki vermişti. Yani bütün kutu.. Hade saalıcakla..
--------------------bütün kutuyu attın hea:| nası bi etkisi war bunun yaw :|
-
eczanelerde normal olarak bulabilceimiz bi dalga mı :|
fiyatı flan nedir ayrıca ? ilk kullanan icin kac tane idealdir vs vs :D