Tarikatımız Guyana'da En Çok Ziyaret Edilen Siteler Arasına Girdi
-
Evvet sevgili mürid ve mürideler,
Bu gergin zamanlarda tarikatımızı sevindirecek haber taaa anasının nikahından Guyana'dan geldi :D Alexa.com istatistiklerine göre Guyanadan bize hayvan gibi ziyaretçi akıyor :D Yada bizimkiler burdan Vpn falan aldı :D Guyana halkına olan teşekkür dileklerimizi iletmesi açısından barış elçisi olarak Şeyhimizin ülkeye resmi ziyarette bulunmasını ve devlet başkanı Donald Ramator'a sunucumuzun altın anahtarını vermeyi talep ediyorum.
Ayrıca 23 Nisanda Guyanalı bir çocuğa 1 günlük admin yetkisi verilsin. Evet müridler ne dersiniz ?
http://www.alexa.com/siteinfo/tahribat.com
-
Guyana'nın kızları nasıl acaba, şeyhimiz bi gitsin analiz yapıp gelsin ona göre yerleşebiliriz bile.
-
-
O benim la. Way amk tek basima yaptim sanirim Ekleme. Kizlari cok guzeldir buranin. Siyahlarda pek tip yok ama mal o bicim. Kirma bir irk burasi Siyahlar, hindular, cinliler bide brazilyali karisimilar. Hindu kizlarri acayip guzel. Adminligide ben talip olabilrim sorun yok.
-
x SysTeMeRRoR bunu yazdıO benim la. Way amk tek basima yaptim sanirim Ekleme. Kizlari cok guzeldir buranin. Siyahlarda pek tip yok ama mal o bicim. Kirma bir irk burasi Siyahlar, hindular, cinliler bide brazilyali karisimilar. Hindu kizlarri acayip guzel. Adminligide ben talip olabilrim sorun yok.
ahahah :D
-
x LizardKing bunu yazdı
Guyana'nın kızları nasıl acaba, şeyhimiz bi gitsin analiz yapıp gelsin ona göre yerleşebiliriz bile.
banada 25 28 arası guyanalı bir hatun bulun lan. ciddi düşünüyorum.
-
-
x SysTeMeRRoR bunu yazdıO benim la. Way amk tek basima yaptim sanirim Ekleme. Kizlari cok guzeldir buranin. Siyahlarda pek tip yok ama mal o bicim. Kirma bir irk burasi Siyahlar, hindular, cinliler bide brazilyali karisimilar. Hindu kizlarri acayip guzel. Adminligide ben talip olabilrim sorun yok.
Ben yazacaktım bir mürid var diye, senmişsin :)
-
kutlamalar yapalım hadi :)
-
SON DAKİKA: Guyana'da halk sokaklara dökülüyor. '' HolyOne Ebemizi S*kt*n'' Sloganları Dikkat çekiyor.
Yer Yer Telefon Direklere Saldıran Halk'ın bunu neden yaptığınıda hala anlamış değiliz.
Guyana'dan Bildiriyorum.
#ONEMINUTE -
orada ne yapıyorsun ki hocam