Tavsiye Dövüş Filmleri
-
En sevdiğiniz 2 dövüş filmini yazar mısınız tavsiye olarak.
NOT:Çinli dövüş filmleri tavsiye edilmezse iyi olur.
Asla Pes Etme
Yeşil Sokak Holiganları
-
Milyon Dolarlık Bebek
Asla Pes Etme 2 (1'den daha iyi bence)
Branxian tarafından 19/Ara/12 23:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Blood and Bone
Never Back Down 2
-
Filme ne gerek var ki?
Spartacus indir, seksin de şiddetin de dibine vur. Biri ara sezon olmak üzere 3 sezon sana epey yeter.
Ek: İlle de film diyosan Stallonenin o neydi işte serisi var ya onun 4. sünü indir. 60 yaşında film çektikten sonra dayağı yiyo ve " yaşlandık artık " diyo hıyar :))
-
kazasker1 bunu yazdı
Filme ne gerek var ki?
Spartacus indir, seksin de şiddetin de dibine vur. Biri ara sezon olmak üzere 3 sezon sana epey yeter.
Ek: İlle de film diyosan Stallonenin o neydi işte serisi var ya onun 4. sünü indir. 60 yaşında film çektikten sonra dayağı yiyo ve " yaşlandık artık " diyo hıyar :))
Rocky 6 olması lazım :p
-
Never back down 2 ve Rock serilerine bakıyorum.Spartacusde çok efekt var sevmiyorum.
-
yenilmez serisini izlemediysen izle
Shamo yu izle
-
u235 bunu yazdı
Never back down 2 ve Rock serilerine bakıyorum.Spartacusde çok efekt var sevmiyorum.
Efekt olmadan şimdi adam karşıdakine vuruyo, ağzı burnu harbiden darmadağın mı oluyo? :)
Valla haklısın bazı sahneler "ben sahteyim, gerçek değilim" diye bağırıyo ama olsun. Yine de benzerlerine uzak yapar.
Diğer Mesaj; Rocky değil yaw hani dağlarda bi eve gidiyolar da orda bi sürü kahramanlık yapıyolar neyse işte.
Dur hele rakı içiyoz şurda bulandırma film aratma şimdi gece gece.. :D
-
kazasker1 bunu yazdıu235 bunu yazdı
Efekt olmadan şimdi adam karşıdakine vuruyo, ağzı burnu harbiden darmadağın mı oluyo? :)
Valla haklısın bazı sahneler "ben sahteyim, gerçek değilim" diye bağırıyo ama olsun. Yine de benzerlerine uzak yapar.
Diğer Mesaj; Rocky değil yaw hani dağlarda bi eve gidiyolar da orda bi sürü kahramanlık yapıyolar neyse işte.
Dur hele rakı içiyoz şurda bulandırma film aratma şimdi gece gece.. :D
rambo mu yoksa?
-
He yaw heralde ramboydu işte bi sürü kişiyi kurtarıyo :))
Sylvester yerinde olsaydım 21 November diye bi film çeker dünyayı kıyametten kurtarırdım mk. :)
-
Hocam Çinli dövüş tavsiye etmeyin demişsin de sen Ip Man filmini izledin mi*