Tavsiye Edebileceğiniz Ses Sistemleri
-
5+1 veya 7+1 tavsiye edebileceğiniz marka sistemler varmı bilgisayara bağlayacağım. Logitech ve creative arasında gelip gidiyorum. Fakat bir türlü karar kılamadım. Sizin aldığınız hatta mümkünse ürün koduna kadar verebilirseniz fiyat araştırması yapıyorum.
-
creative t6060 kullanıyorum sb audigy 7+1 kart ile memnunum hocam tavsiye ederim.
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
creative t6060 kullanıyorum sb audigy 7+1 kart ile memnunum hocam tavsiye ederim.
-----------------------------hocam kaça aldın peki piyasa değeri nedir şu anda gerçi araştırcam genede bi ön bilgim olsun diye..
-
hocam şu an piyasada varmı bilmiyorum ama ben 1 sene felan önce 179a almıştım kartıda 50 55 liraya felan bulursun sanırım
-
logitech z5500 araştır
-
Z5500 kullaniyorum 5 sene once vatan bi kampanya yapmisti 400 kaada almi$tim, simdi 800 kaat :D:D
Feci inletiyo apartmani tavsiye ederim.
-
EDIFIER S550 5+1
Ses konusunda logitech z5500 de iyidir ama bu ondan daha iyidir,Edifer markası türkiye yeni gelen bir marka çok tanınmıyor ama nette biraz araştırırsan neden ve niçin önerdiğimi anlarsın.
-
evde microlab solo6 ım var cok memnunum :) ozellikle sinema seyrederken cok super..
-
Valla model olarak tam bilmiyorum ama bende alırken creative 5+1alcaktım. biraz daha fazla para verip logitech 2+1 aldım. O kadar çok memnunum ki anlatamam. Ses kalitesi cok güzel. yeterince sesi çıkıyor. Sesi hic bozmuyor. 2 günde bi yere düşürüyorum hala calısıyo :D bi olay anlatayım. Bi gün arkadasın biri logitech mause almıstı. her yerde calısıyo masada takılma yapıyodu mause pad kullanmak gerekiyodu. Aradı garantiyi. Dediler mausu kır icinde bi numara var fotografını çek yolla maille dediler. Aynen aldık çekiçle kırdık fotoları mail attık. 4 günde yenisini yolladılar. Logitech her anlamda güzel bi marka
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
Valla model olarak tam bilmiyorum ama bende alırken creative 5+1alcaktım. biraz daha fazla para verip logitech 2+1 aldım. O kadar çok memnunum ki anlatamam. Ses kalitesi cok güzel. yeterince sesi çıkıyor. Sesi hic bozmuyor. 2 günde bi yere düşürüyorum hala calısıyo :D bi olay anlatayım. Bi gün arkadasın biri logitech mause almıstı. her yerde calısıyo masada takılma yapıyodu mause pad kullanmak gerekiyodu. Aradı garantiyi. Dediler mausu kır icinde bi numara var fotografını çek yolla maille dediler. Aynen aldık çekiçle kırdık fotoları mail attık. 4 günde yenisini yolladılar. Logitech her anlamda güzel bi marka
-----------------------------aynen logitech 2+1 var gayet ii.
servis garanti olaylarında buna benzer bi kaç olay duydum başarılılar.
-
z5500 iki senedir kullanıyorum üstüne tanımam :) http://resim.donanimhaber.com/upfiles/327520/D5BC53F5CE4D4B63B88B0F6157038D31.jpg