folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Tavsiye Edebileceğiniz Ses Sistemleri

Tavsiye Edebileceğiniz Ses Sistemleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

5+1 veya 7+1 tavsiye edebileceğiniz marka sistemler varmı bilgisayara bağlayacağım. Logitech ve creative arasında gelip gidiyorum. Fakat bir türlü karar kılamadım. Sizin aldığınız hatta mümkünse ürün koduna kadar verebilirseniz fiyat araştırması yapıyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

creative t6060 kullanıyorum sb audigy 7+1 kart ile memnunum hocam tavsiye ederim.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------

creative t6060 kullanıyorum sb audigy 7+1 kart ile memnunum hocam tavsiye ederim.

hocam kaça aldın peki piyasa değeri nedir şu anda gerçi araştırcam genede bi ön bilgim olsun diye..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam şu an piyasada varmı bilmiyorum ama ben 1 sene felan önce 179a almıştım kartıda 50 55 liraya felan bulursun sanırım 

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

logitech z5500 araştır

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Z5500 kullaniyorum 5 sene once vatan bi kampanya yapmisti 400 kaada almi$tim, simdi 800 kaat :D:D

Feci inletiyo apartmani tavsiye ederim.

I find your lack of faith disturbing.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

EDIFIER S550 5+1

Ses konusunda logitech z5500 de iyidir ama bu ondan daha iyidir,Edifer markası türkiye yeni gelen bir marka çok tanınmıyor ama nette biraz araştırırsan neden ve niçin önerdiğimi anlarsın.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

evde microlab solo6 ım var cok memnunum :) ozellikle sinema seyrederken cok super..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Valla model olarak tam bilmiyorum ama bende alırken creative 5+1alcaktım. biraz daha fazla para verip logitech 2+1 aldım. O kadar çok memnunum ki anlatamam. Ses kalitesi cok güzel. yeterince sesi çıkıyor. Sesi hic bozmuyor. 2 günde bi yere düşürüyorum hala calısıyo :D bi olay anlatayım. Bi gün arkadasın biri logitech mause almıstı. her yerde calısıyo masada takılma yapıyodu mause pad kullanmak gerekiyodu. Aradı garantiyi. Dediler mausu kır icinde bi numara var fotografını çek yolla maille  dediler. Aynen aldık çekiçle kırdık fotoları mail attık. 4 günde yenisini yolladılar. Logitech her anlamda güzel bi marka

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

Valla model olarak tam bilmiyorum ama bende alırken creative 5+1alcaktım. biraz daha fazla para verip logitech 2+1 aldım. O kadar çok memnunum ki anlatamam. Ses kalitesi cok güzel. yeterince sesi çıkıyor. Sesi hic bozmuyor. 2 günde bi yere düşürüyorum hala calısıyo :D bi olay anlatayım. Bi gün arkadasın biri logitech mause almıstı. her yerde calısıyo masada takılma yapıyodu mause pad kullanmak gerekiyodu. Aradı garantiyi. Dediler mausu kır icinde bi numara var fotografını çek yolla maille  dediler. Aynen aldık çekiçle kırdık fotoları mail attık. 4 günde yenisini yolladılar. Logitech her anlamda güzel bi marka

aynen logitech 2+1  var gayet ii.

servis garanti olaylarında buna benzer bi kaç olay duydum başarılılar.

matematik24.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    z5500 iki senedir kullanıyorum üstüne tanımam :) http://resim.donanimhaber.com/upfiles/327520/D5BC53F5CE4D4B63B88B0F6157038D31.jpg

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 2420 Toplam Mesaj: 15