TBT De Kadın-Erkek Mürid Farkları...
-
evet hocalar sitede dolaşıyodum ve kadın müride ablalarımıza aşırı yoğun ilgi olduğunu farkettim kadın müride ablalarımıza yazılan özel msj lar adminlerimizin yarısı deil nerdeyse :D ya bu aşkınızı bu şevkinizi anlıyorum ama tbt de binlerce erkek üyemizde var ve çoğunda daha özel msj ı bile yok.İçinizdeki kadın aşkı nasıl bişi ben çözemedim :) müride diyorum çünkü öle galiba :)
-
Abi öle düşünmüyorum :D
Yani bizimkileri abaza olacağını zannetmiyorum ama erkek başına 15 erkek düşen tbt de bi kız olması milletin ilgisini çekiyor vay be dedirtiyor şayet tbt kız görünce mutlu oluom :D
-
Aşın bunları :\
-
Abaza kitlesi heryerdedir,TBT hariç:D
milletin ilgisini çekiyo heralde:D
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Abi öle düşünmüyorum :D
Yani bizimkileri abaza olacağını zannetmiyorum ama erkek başına 15 erkek düşen tbt de bi kız olması milletin ilgisini çekiyor vay be dedirtiyor şayet tbt kız görünce mutlu oluom :D
-----------------------------
vay be abi bide abaza olduğunu düşünmüyosun bende zaten abazalar demiyorum bu aşk şevk çok aşırı diyorum bide bu arada tbtde 15 erkeğe bir kız mı düşüyo :) onu bile hesaplamışsınız hocam... -
1 mürideye yorum yaptım şimdiye kadar yazdıkları sempatik geliyodu..
Sonra Ada buluşmasının resimlerine baktım kendide sempatik,sevimli bişeymiş :)
Abazalıktan değil yani :))
-
abaza team :D
-
byburak bunu yazdı:
abaza team :D
doğru söze ne denir bilmem ben zaten herkese abaza demiyorum hocalar sadece bu kız sevgisi biraz fazla sanki... -
Abazalıkla alakası yok. Bence maksat yeşillik olsun diye yorum yapıyorlar
-
yakintakip bunu yazdı:
Abazalıkla alakası yok. Bence maksat yeşillik olsun diye yorum yapıyorlar
yapma bunu yapmaaa biliyoruz içindekileri şaskldask -
nick vermek gibi olmasın smartsecure war bi tane :C profilindeki yorumlara bakın anam anam :C
şoka uğramıştım ilk gördüğümde ben de yorum patlatmıştım :D şimdiye kadar tanıdığım tbt mürideleri çok hamarat çıktı
ve çok sempatikler :P abazan kesim belli yyaa qambler'in başını çektiği bi grup :C