TBT İstanbul Paintball Buluşması
-
Bende gelemeyebilirim, kesin birşey söylemeyeyim.
-
geliorm hacı satıs yok bnde durq da gelcek
-
geliceklere benden tavsiyeler (:
** kesinlikle tulumun icine giyicek dar seyler ama kalın seyler getirin. cıplak giyerseniz morarir bi taraflariniz.
o yuzdne bol pantlondan wazgecin.
**ayakkabi veriyorlar merak etmeyin ama illa ben onlari giymem diyorsaniz kendi bez ayakkabinizi getirin ki yıkanabilsin.
** maskeler buhar yapiyor oyun sırasinda haberiniz olsun nefes alırken dikkat edin.
** herkez ahkam kesicek ama unutmayin durmadan taramak sadece para israfi. tek tek vurun nokta atisi yapmaya calısın
bu silahlardaad nisan alabilirsiniz goz arpacik olayi. sadece hafif yukari tutun. hedeften.
** benim takımımda olan kazanir :D bu oyunu duzenli oynuyorum. 2 kez dısında hic kaybetmedim.
3 olcak diyen arkadaslara duyurulur baklavasina oynariz :D
-
@gzx, heyqris
sizden son durum için tekrar msg bekliyorum
@durq
eyvallah hocam
baklava olayına gerek yok bence :F
gelirken spor ayakkabıyla mı gelelim yoksa botla mi ?
ha bu arada, gelmeyecekleri not ediyorum.
-
orda zaten sana bildigin bahcivan botu veriyorlar. merak etme.
sadece hani ben baskasinin ayakkabisini giymem diyenler icin soyluyorum :D
-
sewgilimle geliyoruz, 2 kişi daha ekleyin.
-
Bende gelmeyi çok istiyorum para olayını halladebilrisem gelırım 25 lıram var yemek ıcın para bulmaya kaldı iş
-
kassiopeia bunu yazdı:
-----------------------------
sewgilimle geliyoruz, 2 kişi daha ekleyin.
-----------------------------bu guzel oldu hocam bende kız arkadasımla geliyordum tek kalmazlar :D
-
varmı beşiktaş kabataş taraflarından gelecek.Beraber gideriz.
Birde benim adımın yanına belki yazda yarın belli olucak çünkü gelip gelemeyeceğim yarın internete giremessem haber veremeyebilriim sonra sattı demeyin:D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
varmı beşiktaş kabataş taraflarından gelecek.Beraber gideriz.
Birde benim adımın yanına belki yazda yarın belli olucak çünkü gelip gelemeyeceğim yarın internete giremessem haber veremeyebilriim sonra sattı demeyin:D
-----------------------------sys'in telefonunu iste pmden hocam internete giremessen mesaj atarsın telefondan