Tbt Minecraft Yaz Sezonu Açılıcak Mı ?
-
LaNCeLoT bunu yazdı
o değilde age of empires 2 the conquerors falan oynayalım arada DM/RM farkmaz
Hocam milletin kanına girmeyin, benim de CoH diyesim geliyor sonra :))
En son ne zaman oynadığımı bile hatırlamıyorum Age of Empires 2'yi. HD versiyonu 10 TL'ye düşmüş Steamda, 4'lüsünü alırsanız hem kâra geçiyor hem de arkadaşlarınıza eşinize dostunuza hediye edebiliyorsunuz.
-
ben dün 5.85 aldım dlc lisini :)
-
Kurulucaksa builders mod şeklinde kurulursa eğleniriz hem.
-
0x656e bunu yazdı
Kurulucaksa builders mod şeklinde kurulursa eğleniriz hem.
sen gelme
-
hsyN bunu yazdıwrongly bunu yazdı
hem konu takip olsun hem de soru sorayım
minecraftın mac için ücretsiz bir versiyonu yok mu yahu
iki aydır aklıma geldikçe arayıp arayıp bulamıyorum...
var hocam tabi ki :) burda paylaşılan linklerde exe dışında bi de jar oluyo genelde, yoksa da zaten ayrı olarak paylaşıyoruz onu. arayıp nasıl bulamadın bilmiyorum ama buyur aşağıdaki linkten indir, jar dosyasıyla direk açabiliyosun exe gibi.
hocam yeni gördüm nasıl teşekkür etsem az
-
Hacılar alalım bir tane vps kuralım mc + ts server takılalım işte :D Sağlam bir modpack ayarlayalım ooh mis :D
-
Hacılar 10 tane falan server kuruldu heralde. Benim en sevdiklerim kesinlikle ilk serverlar.
İlk serverlarda mod falan yoktu herkez evini yapar kimse birbirinin evini yikmazdı. Komşuluk vardı.
Ben yine o tarz olsun isterim.
-
HolyOne bunu yazdı
Hacılar 10 tane falan server kuruldu heralde. Benim en sevdiklerim kesinlikle ilk serverlar.
İlk serverlarda mod falan yoktu herkez evini yapar kimse birbirinin evini yikmazdı. Komşuluk vardı.
Hocam minecraft oynamayı bilmem, dolayısıyla o serverlarda da oynamadım. Ama hakkında felaket yolsuzluk iddiaları mevcut. Kimse birbirinin evini yıkmazdı demişsin de, yolsuzluktan millete mal bırakmamışsın, öyle diyorlar asdasd
-
pcdoktor636 bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam minecraft oynamayı bilmem, dolayısıyla o serverlarda da oynamadım. Ama hakkında felaket yolsuzluk iddiaları mevcut. Kimse birbirinin evini yıkmazdı demişsin de, yolsuzluktan millete mal bırakmamışsın, öyle diyorlar asdasd
ahaha imam yellenirse cemaat.. :D
-
HolyOne bunu yazdı
Abü o zaman Minecraft'ı kimse bilmediği için yeni yeni keşfediyordu ve onun bi heyecanı vardı. Şimdi öyle server açınca 1 hafta ya var ya yok ömrü.