Tbt Muğla Buluşması Yapalım
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Benim Kardeşimde Orda =) Muğlada Söylerim Gelir yanınıza Gitar neyim çalar Barış Akarsuya benzio sesi şerefsizin :) ama iyi bakmanız kaydı ile :D nede olsa oda bi sapık Rulz :))
-----------------------------hiiiş, sapık dedin de, tehlikede değiliz di mi:D
-
cankirca bunu yazdı:
Benim Kardeşimde Orda =) Muğlada Söylerim Gelir yanınıza Gitar neyim çalar Barış Akarsuya benzio sesi şerefsizin :) ama iyi bakmanız kaydı ile :D nede olsa oda bi sapık Rulz :))
-----------------------------yok lan bunun sapıklıgı lafta :P
adana bulusmasında bi icraatını göremedık :P -
AbdullahAzad bunu yazdı:
yok lan bunun sapıklıgı lafta :P
adana bulusmasında bi icraatını göremedık :P
-----------------------------sen icraat bekliyodun yani =D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------yok lan bunun sapıklıgı lafta :P
adana bulusmasında bi icraatını göremedık :P
-----------------------------Görmedin ? Hımm... Ee ben seni yakaladığım yerde neler neler yapmazmıyım simdi apo senin gtn kasındı =)
-
dalamanda buluşun iş sebebiyle buradayız kafayı yedik yiyeceğiz.insanmı var lan burada ?
-
RoadMaster bunu yazdı:
dalamanda buluşun iş sebebiyle buradayız kafayı yedik yiyeceğiz.insanmı var lan burada ?
-----------------------------ulan ben orda okuyom bide bana sor neler çektiğimi ama araba oldumu heryere atla git yakın yani :PP
-
Aytekinet bunu yazdı:
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------ulan ben orda okuyom bide bana sor neler çektiğimi ama araba oldumu heryere atla git yakın yani :PP
-----------------------------Sizi anlamıyorum gerçekten.
Gölhisar gibi, medeni insanın çok nadir olduğu, en yakın yerleşim birimine 2 saat uzaklıkda dağların arasında küçücük bir yerde okudum bu muhabbeti yapmadım,
Dalaman gibi mükemmel bir turizm bölgesinde kafayı yedim diyorsunuz...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Aytekinet bunu yazdı:
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------Sizi anlamıyorum gerçekten.
Gölhisar gibi, medeni insanın çok nadir olduğu, en yakın yerleşim birimine 2 saat uzaklıkda dağların arasında küçücük bir yerde okudum bu muhabbeti yapmadım,
Dalaman gibi mükemmel bir turizm bölgesinde kafayı yedim diyorsunuz...
-----------------------------turizm başka öğrencilik başka para olmayınca hiçbirşey olmuyor ayrıca geceler sosyal aktivite 0'dır dalamanda
-
İşte girişimcilik burada başlar.
Ne güzel turist geliyor insan görüyorsunuz, bizde o da yoktu :)
Hem değişik insan tanırsınız hemde orada iyi ticaret döner kendi paranızı da kazanabilrisiniz.
Hatta ufakdan bir cafe açılsa geceleri parti yapan, çokiyi kazanır...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
İşte girişimcilik burada başlar.
Ne güzel turist geliyor insan görüyorsunuz, bizde o da yoktu :)
Hem değişik insan tanırsınız hemde orada iyi ticaret döner kendi paranızı da kazanabilrisiniz.
Hatta ufakdan bir cafe açılsa geceleri parti yapan, çokiyi kazanır...
-----------------------------hocam bizim abi bir mekan açtı meteliğe kurşub atıyor şimdi ayrıca turist felan yok orda gelirse otellerde var sadece tek cacığı havalimanı var o kadar