TBT Net Yeni İnternet Servis Sağlayıcı
-
Hacılar benden bağımsız bir şekilde size yeni internet servis sağlıyıcım hakkında bilgi vermek istiyorum.
Evdeki interneti başka yere taşıyınca 3-4 aylık kullanabileceğim internet arıyorum en son bunu buldum.
Tahhüt yok kota yok bağlantı ücreti yok ve 35 mbit 64 TL'ye veriyorlar.
Evrak gönderdikten tam 48 saat sonra evde internete girebiliyordum.
Gecici internet kullanmak için çok ideal bir firma. Tavsiye derim.
-
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
Hacılar benden bağımsız bir şekilde size yeni internet servis sağlıyıcım hakkında bilgi vermek istiyorum.
Evdeki interneti başka yere taşıyınca 3-4 aylık kullanabileceğim internet arıyorum en son bunu buldum.
Tahhüt yok kota yok bağlantı ücreti yok ve 35 mbit 64 TL'ye veriyorlar.
Evrak gönderdikten tam 48 saat sonra evde internete girebiliyordum.
Gecici internet kullanmak için çok ideal bir firma. Tavsiye derim.
daşak mı gerçekmi gerçekse bu firmayla görüşürüp toplu taşıma ve üyelere özel indirim isteyelim
kafanıza yatarsa ben hal ederim o işi
-
Gerçek ya daha dün aldım bağlattım. Gayet de iyi çalışıyor.
-
Hocam bu tip Telekom üstünden hizmet veren firmaların hepsi en başta iyi hizmet verir zira abonesi az oluyor başlarda. Bunlar Telekom'dan altyapı kiralarken atıyorum anlık 1 gigabit hat alıyor.
Abone sayısı artınca bu 1 gigabit yetersiz gelmeye başlıyor. Özellikle akşam 19'dan sonra herkes işten eve gelip internete girince hız iyice düşüyor.
Türknet ve Netspeed gibi büyük firmalar daha büyük bant genişliği kiraladığı için onlarda hız sorunu olmuyor.
-
mkyb bunu yazdı
Hocam bu tip Telekom üstünden hizmet veren firmaların hepsi en başta iyi hizmet verir zira abonesi az oluyor başlarda. Bunlar Telekom'dan altyapı kiralarken atıyorum anlık 1 gigabit hat alıyor.
Abone sayısı artınca bu 1 gigabit yetersiz gelmeye başlıyor. Özellikle akşam 19'dan sonra herkes işten eve gelip internete girince hız iyice düşüyor.
Türknet ve Netspeed gibi büyük firmalar daha büyük bant genişliği kiraladığı için onlarda hız sorunu olmuyor.
Hocam açıkcası hiç umrumda değil çünkü max 3 ay kullanıp kapatcam sonra. Firma zaten çok yeni dolana kadar ben çoktan geçmiş olurum. 35 mbit Download 6 mbit Upload şuan akıyor resmen.
-
Biyoteknoloji bunu yazdı
Hocam açıkcası hiç umrumda değil çünkü max 3 ay kullanıp kapatcam sonra. Firma zaten çok yeni dolana kadar ben çoktan geçmiş olurum. 35 mbit Download 6 mbit Upload şuan akıyor resmen.
Hocam online oyun oynuyorsanız ping değerleri nedir ?
-
DJ_Alper bunu yazdı
daşak mı gerçekmi gerçekse bu firmayla görüşürüp toplu taşıma ve üyelere özel indirim isteyelim
kafanıza yatarsa ben hal ederim o işi
paketlere tıklayınca testurl diye 404 çıkıyor. bence daşşak :D
-
75 liraya 100 megabit internet. 6 ay durma sözü verirseniz 1 ay bedava. 1 yıl sabit fiyat garantileri var.
Donanımhaber üyelerine kampanya yapmışlar : http://dh.tbtnet.net/
-
Turknet e 88 TL ödüyorum geçsem mi ne
-
POP noktaları Kocaeli'ndeymiş. Sırf GeforceNow için 100 megabitlik paketi almayı düşünüyorum.