TBT V10 Servisleri De Yeniden Yazıcam. Önerileriniz?
-
decode işlemleri için online decoder encrypter felan gelebilir.
-
bunun gibi kod duzenleme araclari eklenebilir:)
-
Aferim holican calis boyle
-
hocam bunlar zaten çok aşırı popülerlik ve rağbet gören servisler değil yani her adam anlamaz, anlayanlarında pek bi getirisi olmaz gibi geliyor bana. seo,tasarım,içerik bunları tavan yapsanda şimdikinden farklı bi durum olmaz talep az çünkü. olayı bloga dönüştürüp mevcut servislerin üzerine inceleme,tanıtım,nasıl yapılır, biraz wrez biraz hacking biraz underground video ve derslern getirisi ve artıları daha fazla olacaktır diye düşünüyorum.
-
Exploit ve penatration test için kaynak kodu ve/ya derlenmiş kodlardan oluşan bir library oluşturulabilir. Seo, encoder vsden ziyade sitenin amacına daha uygun bir hamle olur. İlerde milw0rm gibi bir websayfasına dönüşebilir bu servis. Ama herşeyden önce bu sitenin ihtiyacı node.js ile basit bir server hazırlanıp, websocket ile olaylardan anlık olarak haberdar olmak. PM geldiğinde, biri senin yazını alıntıladığında bildirim gelebilir. Mesajlar anlık mesajlaşma gibi çalıştırılabilir. Mevcut sistem bence çok old school.
Edit: Hatta tekrar düşündüm de pm ve bildiri işleri ayrı bir uygulamaya verilirse websocket ile bilgilendirme işlerini doğrudan kendisi üstlenebilir. Önce kullanışlı bir forum, ardından geliştirme bence. Ayrıca forumda alım/satım işleri de çok yapılıyor. Ayrı bir bölümde açık arttırma usulü alım/satım işleri yapılabilir.
S2kucuk tarafından 10/Haz/15 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Google sira bulucu dns history komsu domainler tcputils gibi. Exploit db gibi buq arsivi vs vs
-
Hocam bugün screen resolution test lazım oldu bu olabilir mesela
Webmaster tools lazım hocam. Speed test seo puanı google sıra bulucu yararlı js kodları gibi biton ıvır zıvır çook getirisi olur
Şimdi alakasız olacak ama siteye de bi api eklersen biz de programlarımızı api ile girişe göre programları web appleri çalıştırsak
Yoksa ben yazacam giriş kontrol eden bi api uğraşmiyim.
-
Tahribat Servisleri olmasa bence daha iyi olur.
http://services.tahribat.com adresini inceledim de,
ufak bir internet araştırması ile Tahribat Servisler de yer alan çoğu şeyi yapabileceğimiz bir sürü internet sitesi karşımıza çıkar.
Birtek çalışmayan Public key algorithms bölümünü merak ettim.
Acaba anlatım dökümanı mı yoksa rastgele oluşturulan anahtarlarla ber demo uygulaması mıydı ?
Konuyu okudum, bir çok mürit Port Scanner istemiş.
Yarın bir gün polis, TBT nin kapısına (site yetkililerinin evinin kapısına) dayanıp şu şu sitelere scan çekiyormuşsunuz, ne iş diyebilirler.
Online compiler olabilir mesela..
Örnek olarak http://cmpe150-1.cmpe.boun.edu.tr/onlineCompiler/parts/
adresindeki online compileri verebilirim.
Bu compiler, compile ettiği dosyanın EXE halini bilgisayarınıza indirmenize izin veriyor.
ama arkadaşların linkini verdiği ideone var iken benim verdiğim linke gerek var mıdır bilemiyorum.
-
Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama android uygulama olarak ta yazsanız güzel olur.
-
Google da en çok aranan kelimeler fikri güzelmiş, misalen blogumuza bi yazı yazdık, en çok arananları etiket olarak verebiliriz. Aktif kullanırım :)
Wm tools olarak site analiz zımbırtıları; pagerank alexa index sayıları vs kontrol eden bişey
Bi kelime verince ( misalen kenevir ) onunla alakalı popüler google arama kelimeleri ( kenevir nedir, kenevir nasıl yetiştirilir, kenevir yasal mı, kenevirin yasal olduğu ülkeler )