folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder TBT V10 Servisleri De Yeniden Yazıcam. Önerileriniz?

TBT V10 Servisleri De Yeniden Yazıcam. Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

decode işlemleri için online decoder encrypter felan gelebilir.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

http://jsbeautifier.org/

bunun gibi kod duzenleme araclari eklenebilir:)

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek

Aferim holican calis boyle

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ksiezyc
    Ksiezyc's avatar
    Erkek

hocam bunlar zaten çok aşırı popülerlik ve rağbet gören servisler değil yani her adam anlamaz, anlayanlarında pek bi getirisi olmaz gibi geliyor bana. seo,tasarım,içerik bunları tavan yapsanda şimdikinden farklı bi durum olmaz talep az çünkü. olayı bloga dönüştürüp mevcut servislerin üzerine inceleme,tanıtım,nasıl yapılır, biraz wrez biraz hacking biraz underground video ve derslern getirisi ve artıları daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S2kucuk
    S2kucuk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Exploit ve penatration test için kaynak kodu ve/ya derlenmiş kodlardan oluşan bir library oluşturulabilir. Seo, encoder vsden ziyade sitenin amacına daha uygun bir hamle olur. İlerde milw0rm gibi bir websayfasına dönüşebilir bu servis. Ama herşeyden önce bu sitenin ihtiyacı node.js ile basit bir server hazırlanıp, websocket ile olaylardan anlık olarak haberdar olmak. PM geldiğinde, biri senin yazını alıntıladığında bildirim gelebilir. Mesajlar anlık mesajlaşma gibi çalıştırılabilir. Mevcut sistem bence çok old school. 

Edit: Hatta tekrar düşündüm de pm ve bildiri işleri ayrı bir uygulamaya verilirse websocket ile bilgilendirme işlerini doğrudan kendisi üstlenebilir. Önce kullanışlı bir forum, ardından geliştirme bence. Ayrıca forumda alım/satım işleri de çok yapılıyor. Ayrı bir bölümde açık arttırma usulü alım/satım işleri yapılabilir.

S2kucuk tarafından 10/Haz/15 21:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Google sira bulucu dns history komsu domainler tcputils gibi. Exploit db gibi buq arsivi vs vs

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Hocam bugün screen resolution test lazım oldu bu olabilir mesela

Webmaster tools lazım hocam. Speed test seo puanı google sıra bulucu yararlı js kodları gibi biton ıvır zıvır çook getirisi olur

Şimdi alakasız olacak ama siteye de bi api eklersen biz de programlarımızı api ile girişe göre programları web appleri çalıştırsak

Yoksa ben yazacam giriş kontrol eden bi api uğraşmiyim.

iyibu! yeniden..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Tahribat Servisleri olmasa bence daha iyi olur.

http://services.tahribat.com adresini inceledim de,

ufak bir internet araştırması ile Tahribat Servisler de yer alan çoğu şeyi yapabileceğimiz bir sürü internet sitesi karşımıza çıkar.

Birtek çalışmayan Public key algorithms bölümünü merak ettim.

Acaba anlatım dökümanı mı yoksa rastgele oluşturulan anahtarlarla ber demo uygulaması mıydı ?

Konuyu okudum, bir çok mürit Port Scanner istemiş.

Yarın bir gün polis, TBT nin kapısına (site yetkililerinin evinin kapısına) dayanıp şu şu sitelere scan çekiyormuşsunuz, ne iş diyebilirler.

Online compiler olabilir mesela..

Örnek olarak http://cmpe150-1.cmpe.boun.edu.tr/onlineCompiler/parts/

adresindeki online compileri verebilirim.

Bu compiler, compile ettiği dosyanın EXE halini bilgisayarınıza indirmenize izin veriyor.

ama arkadaşların linkini verdiği ideone var iken benim verdiğim linke gerek var mıdır bilemiyorum.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek

Konuyla alakası var mı bilmiyorum ama android uygulama olarak ta yazsanız güzel olur.

egultekin tarafından 10/Haz/15 22:15 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Google da en çok aranan kelimeler fikri güzelmiş, misalen blogumuza bi yazı yazdık, en çok arananları etiket olarak verebiliriz. Aktif kullanırım :)

Wm tools olarak site analiz zımbırtıları; pagerank alexa index sayıları vs kontrol eden bişey

Bi kelime verince ( misalen kenevir ) onunla alakalı popüler google arama kelimeleri ( kenevir nedir, kenevir nasıl yetiştirilir, kenevir yasal mı, kenevirin yasal olduğu ülkeler )

...said addicted.
Toplam Hit: 12307 Toplam Mesaj: 63
tbtv10 services