Tek Düşmanımız Türk Ordusu
-
Artık bu pasif,ezik yönetimler sayesinde Türkiye'nin Dünya'da saygınlığı kalmadı.Nüfusu,yüzölçümü Türkiye'nin bir ili kadar etmeyen ülkeler Türkiye'yi şebek gibi ellerinde oynatıyorlar.Küfürde ederler,lafta söylerler.Kimse birşey diyemez.En fazla göstermelik kınar bizimkiler.Baksana millet bile alışmış artık.Kimsenin umrunda değil.
-
bu adam harbiden o. cocugu
-
30 yildir ayni seyi soyluyorlar zaten yeni bir sey degil :)
-
allahımya bizimkilerin verdigi cvp bak
butur msj lar barıs surecini etkilermiş adamlarsanki barıs istiyoda donumuza kadar istiyor kafir ler
gerci bu onların arasındaki cinsel problem berkide cok buyuk msj lar vermişlerdir kim bilir :) -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Artık bu pasif,ezik yönetimler sayesinde Türkiye'nin Dünya'da saygınlığı kalmadı.Nüfusu,yüzölçümü Türkiye'nin bir ili kadar etmeyen ülkeler Türkiye'yi şebek gibi ellerinde oynatıyorlar.Küfürde ederler,lafta söylerler.Kimse birşey diyemez.En fazla göstermelik kınar bizimkiler.Baksana millet bile alışmış artık.Kimsenin umrunda değil.
-----------------------------
sana 1milyon kere teşekkür ediyorum klavyane parmaklarına sağlık....+
ramazan olmasa o papadapulosmudur nedir onun anasına avradına soyuna sopuna sülalesine yedi ceddine gelmişine geçmişine söverdim...ama Allahdan ramazan ayındayız ve oruçluyum küfür etmiyorum...
artık yeter ya devlete bak bişiye benzemiyo...türk dedigin kendini ezdirmez türk dedigin karşılık verir...bizimkilerin yaptıgına bak ya valla oruclu olmasam onlarada küfür ederdim...
kıçı kırık papadopulos geliyo bize kafa tutuyo...bizimkiler aman bişi olmasın şu süreci bu süreci....a.q sürecinin lan....:@