folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tek Düşmanımız Türk Ordusu

Tek Düşmanımız Türk Ordusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Artık bu pasif,ezik yönetimler sayesinde Türkiye'nin Dünya'da saygınlığı kalmadı.Nüfusu,yüzölçümü Türkiye'nin bir ili kadar etmeyen ülkeler Türkiye'yi şebek gibi ellerinde oynatıyorlar.Küfürde ederler,lafta söylerler.Kimse birşey diyemez.En fazla göstermelik kınar bizimkiler.Baksana millet bile alışmış artık.Kimsenin umrunda değil.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam
    discoteam's avatar
    Erkek
    bu adam harbiden o. cocugu

www.canliskorlar.tk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    30 yildir ayni seyi soyluyorlar zaten yeni bir sey degil :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    allahımya bizimkilerin verdigi cvp bak
    butur msj lar barıs surecini etkilermiş adamlarsanki barıs istiyoda donumuza kadar istiyor kafir ler
    gerci bu onların arasındaki cinsel problem berkide cok buyuk msj lar vermişlerdir kim bilir :)

onekine?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Artık bu pasif,ezik yönetimler sayesinde Türkiye'nin Dünya'da saygınlığı kalmadı.Nüfusu,yüzölçümü Türkiye'nin bir ili kadar etmeyen ülkeler Türkiye'yi şebek gibi ellerinde oynatıyorlar.Küfürde ederler,lafta söylerler.Kimse birşey diyemez.En fazla göstermelik kınar bizimkiler.Baksana millet bile alışmış artık.Kimsenin umrunda değil.

-----------------------------
    sana 1milyon kere teşekkür ediyorum klavyane parmaklarına sağlık....

+

ramazan olmasa o papadapulosmudur nedir onun anasına avradına soyuna sopuna sülalesine yedi ceddine gelmişine geçmişine söverdim...ama Allahdan ramazan ayındayız ve oruçluyum küfür etmiyorum...

artık yeter ya devlete bak bişiye benzemiyo...türk dedigin kendini ezdirmez türk dedigin karşılık verir...bizimkilerin yaptıgına bak ya valla oruclu olmasam onlarada küfür ederdim...

kıçı kırık papadopulos geliyo bize kafa tutuyo...bizimkiler aman bişi olmasın şu süreci bu süreci....a.q sürecinin lan....:@

Toplam Hit: 1804 Toplam Mesaj: 16