Tek Müride/Mürideye Tam Teşekküllü VPN, Proxy Ve Anti-Sansür Eğitimi
-
Selamlar,
aşağıya copy-paste yapmadan şunu diyeyim, indirim yapabilirim ama %40 çok fazla, maksimum %25 yapabilirim eğer uygun görülürse. Ayrıca fiyata çok demeden önce tecrübemi, yapabileceklerimi ve öğreteceklerimi düşünün. Test için de sunucu sağlarım, satış için de gerekli şeyleri ücretsiz öğretirim bu da kıyağım olsun :)
Yurtdışı ve yurtiçi firmalara tam zamanlı VPN ve Proxy danışmanlığı veren bir Sunucu/Sistem/Ağ Yöneticisi olarak forumdaki değerli üyelerimizin kendi sanal güvenliklerini sağlayabilmelerini ve bundan para kazanabilmesini istiyorum.
Aşağıda bahsettiğim konularda A'dan Z'ye tam teşekküllü ve eğitim sonrası destek verecek şekilde eğitim vermek istiyorum. Sadece bir kişiye bu eğitimi vereceğim ve eğitimi bittikten sonra kendi başına satış yapabilecek, hatalarını giderebilecek. Bu hizmeti aldığınızda kendi firmanızı kurup, ister gizlilik için VPN ister Elite Proxy kurabileceksiniz, 1 ay ise birlikte hata giderme ve pratik yapma imkanı sunacağım.
Şu an halihazırda Silikon Vadisine proje sunmaya hazırlanan bir firmaya tam zamanlı yardım ediyorum, belirttiğim programlarda benim kadar yetkin olabilme imkanı sunuyorum.
Eğitim İçindekiler:
OpenVPN, Wireguard, Softether, Shadowsocks ve diğer VPN yazılımları(1 adet daha seçebilirsiniz) A-Z kurulum
3Proxy, Squid, Dante ve diğer Proxy yazılımları(1 adet daha seçebilirsiniz) A-Z kurulum
Özel DNS sunucusu kurulumu A-Z Eğitim
Günlüksüz Hizmet Verme, Anonimlik ve İçerik Filtreleme A-Z Eğitim
Hata sonrası yapılacaklar A-Z Eğitim
İleri Seviye Sansür Aşma Teknikleri A-Z Eğitim (dökümantasyonda basit düzey bir tanesi var, vereceğim bilgiler çok ilerisinde :) )
Sanal Gizlilik, Güvenlik ve Yapılabilecek Etütler Hakkında A-Z Eğitim
1 Ay Boyunca Birlikte Hata Giderme ve Pratik Yapma İmkanı
Eğitim kıymetli ve sadece 1(bir) kişiye vereceğim bir eğitim olacak, ister beraber ister uzaktan olabilir ama video düşünmüyorum. İstediğim ücret 20.000TL, 1 ay birlikte hata giderme ve pratik yapma imkanı da dahildir. Ciddi alıcılara örnek sunucular sunabilirim, zaman sorunum olduğundan ciddi alıcıların iletişime geçmesi beni mutlu eder. Teşekkürler.
-
İlla mürideye diyosun yani hocam. Müritlere yok birşey :))) Up olsun
-
Hocam ücretsiz kısımlarndan 3 - 5 makale yazsan da feyzlensek. 20K güzel para şahsi eğitime kimse verir mi ki?
Edit: içerik güzel tabi
dcpromo tarafından 29/Mar/21 11:43 tarihinde düzenlenmiştir -
20 bin iyi para işi mesleği olmayan ve bu alanda gelişecekler için iyi yatırım ama son kullanıcı için çok
-
Hayırlı işler.
-
20 k hımmm
-
İyide o yazılımlar zaten acayip basitce kurulan yazılımlar nettede baya video vs dokuman mevcut o parayı biz bilisim güvenliği eğitimlerinde almıyoruz
-
Konu açılmışken baltalamadan yazayım bir bilen vardır illa ki. TR deki iss ler warp+ ı tek tek kısıtlayıp engelliyorlar. Önce Turkcell ve Superonline ile başladı, şimdi vodafone yapmış, tt ve tt destekli issler devamını getirecek gibi görünüyor.
-
qoqo bunu yazdı
Konu açılmışken baltalamadan yazayım bir bilen vardır illa ki. TR deki iss ler warp+ ı tek tek kısıtlayıp engelliyorlar. Önce Turkcell ve Superonline ile başladı, şimdi vodafone yapmış, tt ve tt destekli issler devamını getirecek gibi görünüyor.
nasıl bir sorun yasıyon hocam?
warp en son istanbulda bir sunucu kurdu.
kablonet ile baglaniyorum ve sorun yasamiyorum.
vodafone mobil de de sorun yasamiyorum
-
abdullahazad bunu yazdıqoqo bunu yazdı
nasıl bir sorun yasıyon hocam?
warp en son istanbulda bir sunucu kurdu.
kablonet ile baglaniyorum ve sorun yasamiyorum.
vodafone mobil de de sorun yasamiyorum
test wg serverlarımı test ettirdim, SoL'de paket düşüyormuş Vodafone yavaş dedi benim Vodafone'da sorun yoktu, TT netimle hepsi kısıtsız giriyor.
-
Yazilimci bunu yazdı
İlla mürideye diyosun yani hocam. Müritlere yok birşey :))) Up olsun
haha, parasını veren çıkarsa Mürit de olur Müride de olur, teşekkürler :)
dcpromo bunu yazdıHocam ücretsiz kısımlarndan 3 - 5 makale yazsan da feyzlensek. 20K güzel para şahsi eğitime kimse verir mi ki?
Edit: içerik güzel tabi
Konu zaten ileri seviye, gidip 100TL'ye eğitim satmak istesem Udemy açardım :D Makale yazacağım arada bir, teşekkürler :)
xxjokerxx bunu yazdı20 bin iyi para işi mesleği olmayan ve bu alanda gelişecekler için iyi yatırım ama son kullanıcı için çok
Doğru, hedefim zaten bu işi benimle eşdeğer seviyede yapabilmesi :) Teşekkürler.
Dark_Lord bunu yazdıHayırlı işler.
Teşekkürler, özelden döneceğim unutmadım hocam :)
DesertSun bunu yazdıİyide o yazılımlar zaten acayip basitce kurulan yazılımlar nettede baya video vs dokuman mevcut o parayı biz bilisim güvenliği eğitimlerinde almıyoruz
Hocam sana ileri düzey anti-sansür eğitimi ve 1 ay pratik imkanı da veriyorlar mı, sen çok küçümsedin galiba işi veya konuyu dalgınlıkla okudun :) Teşekkür ederim.
qoqo bunu yazdıKonu açılmışken baltalamadan yazayım bir bilen vardır illa ki. TR deki iss ler warp+ ı tek tek kısıtlayıp engelliyorlar. Önce Turkcell ve Superonline ile başladı, şimdi vodafone yapmış, tt ve tt destekli issler devamını getirecek gibi görünüyor.
Türkcell'in filtresi, adamlar yakında 80 portunu da kapatır mı kapatır :D Teşekkürler.