Telefon Alacağım Ama Kafam Karışık
-
plusmira bunu yazdı
Kamera çok önemli değilse lenovo a7000 olabilir 700 tl
Kamera çok önemli değil ama tost makinasından hallice olması tercihimdir.
-
Rabinski bunu yazdıplusmira bunu yazdı
Kamera çok önemli değilse lenovo a7000 olabilir 700 tl
Kamera çok önemli değil ama tost makinasından hallice olması tercihimdir.
8 megapixel kamerası var zaten k3 note kırması
-
İndirim kovala hepsiburada falan Lumia 925 al derim. Tasarım olarak çok hoşuma gidiyor namussuz :D Yazdığın bütün uygulamalar + yakında tüm google play uygulamaları W10 da olacak. Fakat baştan söyleyeyim çok ısınıyor namussuz. Oyun oynamıyorum ancak mobil veri ile bazen 3-5 mail atıp 9gag da yarım saat takılıyorum cayır cayır ısınıyor :D
-
lenova p70 der geçerim kullanıyorum hayvan gibi memnunum 800 tl bataryası yeter :E
-
aldım k3 not u :D gelir bir kaç güne heralde gelmezsede sağlık olsun tsk nın verdiği hayatı idame ve soraki yaşamda kimseye muhtaç olmama parasından kullandığım için bitmio
-
Yattı kupon.
Ben tutar demeseydim tutardı kesin.
-
marad10a bunu yazdı
Yattı kupon.
Ben tutar demeseydim tutardı kesin.
Kem gözlü şevket bir sen iki amk. Kesin tutardı da messi sakattı ellaaam
-
zenfone 5 alabilirsin hocam iphone büyüklüğünde işlerini yapabilirsin.. fakat kamerası bence kötü.. ben üst segment birşey kullandığım için öyle düşünüyorum fakat f/p bakımından başarılı..
-
yunusdogan bunu yazdı
zenfone 5 alabilirsin hocam iphone büyüklüğünde işlerini yapabilirsin.. fakat kamerası bence kötü.. ben üst segment birşey kullandığım için öyle düşünüyorum fakat f/p bakımından başarılı..
Onunda bataryası dayanmıyor be hocam. Telefon 5 inç ama 5.5 inç telefonlar kadar büyük çerçeveleri sağolsun.
-
mkyb bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Onunda bataryası dayanmıyor be hocam. Telefon 5 inç ama 5.5 inç telefonlar kadar büyük çerçeveleri sağolsun.
evet telefonun alt kısmında anlamsız yarım cm lik uzunluk sözkonusu zenfone 4 bile bildiğim kadarı ile lollipop güncellemesi aldı o yüzden tavsiye ettim