Telefon Alacağım Karar Veremedim
-
Yeni telefon alacağım ama kafam karıştı bir türlü karar veremedim.
A510, sony m5, huawei p8 filan derken kafam karıştı.Ben size isterlerimi yazayım buna göre telefon tavsiye ederseniz sevinirim.
Kronik sıkıntısı olmayan, tasarımı şık mümkünse metal, cam vb. premium hissi olan(leyen plastiği olmasında), kamera benim için çok önemli oyun filan oynamıyorum(arada oynarım ama olmazsa olmaz değil) zaten telefonda 5" den büyük olmayan, bataryasıda 1 günü çıkaran telefon arıyorum.
1500 tlye kadar çıkabilirim.
-
Mi 5 e bakabilirsin hocam o fiyata kadar bulabileceğin en iyi telefon bence
-
iPhone Se biraz daha çıkarsan
-
Z5 compact bakabilirsin hocam
-
Apple'den şaşma diyip geri çekilim :)
-
Note 4 almada ne alirsan al ben aldim pismanim cekmiyorr
-
iphone se ekranda çok küçük hocam şöyle 4.7 - 5" bir şey olsa iyi olacak. iphone 6 yada param yetmez. mi5 pek güven vermiyor bana garanti filan durumları nasıl ?
-
ari41 bunu yazdı
Note 4 almada ne alirsan al ben aldim pismanim cekmiyorr
adamlar telefonun asıl işlevini unuttu resmen baktığım telefonların çoğunda millet yazmış yorumlara şebeke sorunu var diye
-
huawei g8 al bence
p serisinin en kötüsü p8 zaten uzun durmadan p9 çıkardılar
DJ_Alper tarafından 20/Eyl/16 12:21 tarihinde düzenlenmiştir -
1.500 liraya kamerası iyi olan telefon olmaz. Onu çıkar bi kere aklından. Kamera iyi olsun istiyorsan amiral gemisi denen pahalı cihazlara bakacaksın. Düşük fiyatlardaki telefonların kameraları hep aynı. Sadece yazılımla ufak tefek farklılıkları var.
Galaxy A5'i boşver. Bu saatten sonra 2 GB ramli sıfır telefon alınmaz uzun ömürlü kullanım için. Ha şuanda yeterli mi yeterli. Ancak seneye yeteceğini sanmıyorum.
Senin için en mantıklı seçim Mi5 olacaktır. Garantiyi yok say, ancak Hepsiburada üstünden alırsan yarın öbür gün sorun çıkarsa paranı geri alacağın yer orası.
---------------------------------------
Note 4'ün şebeke sorununa gelecek olursa o sorun Samsungların kronik sorunudur. Anteni alta koymuşlar telefonu kavrayınca hat gidiyor. Özellikle aramalarda yapıyor bunu hattan düşüyor. Bunun neden Samsung telefonların sar değerinin düşük olması. Yani az radyasyon yayıyor ancak az çekiyor. Sar değeri arttıkça çekim gücüde artar.
mkyb tarafından 20/Eyl/16 12:25 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
1.500 liraya kamerası iyi olan telefon olmaz. Onu çıkar bi kere aklından. Kamera iyi olsun istiyorsan amiral gemisi denen pahalı cihazlara bakacaksın. Düşük fiyatlardaki telefonların kameraları hep aynı. Sadece yazılımla ufak tefek farklılıkları var.
Galaxy A5'i boşver. Bu saatten sonra 2 GB ramli sıfır telefon alınmaz uzun ömürlü kullanım için. Ha şuanda yeterli mi yeterli. Ancak seneye yeteceğini sanmıyorum.
Senin için en mantıklı seçim Mi5 olacaktır. Garantiyi yok say, ancak Hepsiburada üstünden alırsan yarın öbür gün sorun çıkarsa paranı geri alacağın yer orası.
---------------------------------------
Note 4'ün şebeke sorununa gelecek olursa o sorun Samsungların kronik sorunudur. Anteni alta koymuşlar telefonu kavrayınca hat gidiyor. Özellikle aramalarda yapıyor bunu hattan düşüyor. Bunun neden Samsung telefonların sar değerinin düşük olması. Yani az radyasyon yayıyor ancak az çekiyor. Sar değeri arttıkça çekim gücüde artar.
hocam sony m5 için ne diyorsun ?