Telefon İçin Karar Veremiyorum
-
pixel bunu yazdı:
-----------------------------
selam müridler nihayet yılların emektarı 6600ımı değiştirmeye karar verdim düşündüğüm birkaç model var ancak karar veremiyorum sizin de fikirlerinizi istiyorum istediğim model kesinlikle android sistemli olmalı sonra dokunmatik performansı ve kamerası önemli benim için samsung galaxy fit modeli uygun görünüyor ancak kamerasında flaş olmaması beni derinden sarstı :D fiyat olarak 600-650 ye kadar çıkabiliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
-----------------------------hocam madem o fiyata telefon alıcaksın az daha koy blackberry al.yemişim iphone'u..boldlar çok hoş,ben kullanıyorum,sosyal ağ açısından çok başarılı..bbmi vs. çok kullanışlı :)
hiç olmadı vodafone faturalı tarifeye geçir hattını git tahattütlü bberry al..aylık 100 lira konuşma paketiyle beraber..üstelik 40 liralık bbm paketide ücretsize denk geliyo (sınırsız internet)
normalde bbm alsan 40 lira vericeksin bbm paketine yoksa bi halta yaramaz telefon,tahattütlü alırsan bedavaya geliyor..1050 lira boldların fiyatı..40*12=480 lira bedavaya geliyor..600 liraya blackberry almıs oluyorsun yani bir nevi...
üstüne telefon tanımam.
-
htc gratia bekle bunu al ama limitini aşar biraz kanımca
-
FoKMaN bunu yazdı:
-----------------------------samsun i5510
i5510 düşünüyordum ancak sonradan klavyeyi fazla kullanmayacağımı ve galaxy fitin kamerasının daha iyi olduğunu düşündüğümden ayrıca daha ucuz fit galaxy fit düşünüyorum blackberry diyen arkadaşlar için söylüyorum android tercihim blackberry os düşünmüyorum . lg optimus bugün inceledim elimde pek hoşuma gitmedi iphone da olabilir ama bütçem gerçekten limitli htcye zaten hayranım parça kalitesi olsun tasarm olsun ama para yok hacılar öğrenciyiz şunun şurasında konuşma özelliği olmasa çok dert etmem yani telefonda mesajla hallediyoruz işleri vodafone red kampanyası iş adamları için 100 lira fatura mı olur iki ayda bir 30 lira yükleyen adama -
eski konumu uplayacaktım tam da, konuyu takipteyim, N8'i de ısrarla dusunuyorum.
-
Andrei bunu yazdı:
eski konumu uplayacaktım tam da, konuyu takipteyim, N8'i de ısrarla dusunuyorum.
hocam symbiana para verme artık n8 alacağına desire hd al bende para yok yoksa hiç düşünmeden alırım htc -
pixel bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
hocam symbiana para verme artık n8 alacağına desire hd al bende para yok yoksa hiç düşünmeden alırım htc-----------------------------
hocam ben nokia dısında telefona alısamıyorum bu bir. ikincisi eskiden android mi vardı ? yeni isletim sistemi cıktı diye yerin dibine soktunuz symbianı. aynı anda bi kac uygulama acınca donuyormus, e acma ?
ben kamerası + video kalitesi icin istiyorum N8'i. yoksa androidmis hızlıymıs bilmem neymis o kadar mühim degil.
-
Andrei bunu yazdı:
pixel bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
hocam symbiana para verme artık n8 alacağına desire hd al bende para yok yoksa hiç düşünmeden alırım htc-----------------------------
hocam ben nokia dısında telefona alısamıyorum bu bir. ikincisi eskiden android mi vardı ? yeni isletim sistemi cıktı diye yerin dibine soktunuz symbianı. aynı anda bi kac uygulama acınca donuyormus, e acma ?
ben kamerası + video kalitesi icin istiyorum N8'i. yoksa androidmis hızlıymıs bilmem neymis o kadar mühim degil.
hocam symbianın çöküşü androidle başlamadı bende symbian kullanıyorum şu an ama symbian nesli iosla kapandı bence multitasking geliştirilen birşey hala deneme için bi iphone 4 kullandım sıfır donma ile baktım kaç uygulama açık diye sayamadım kapata kapata kafayı yiyodum düşün donma falanda yoktu android de pekala geliştirebilir bunu -
elinde cüzdanla birlikte taşı.daha havalı oluymuş..o kadar para bayacan bari bi boka yarasın..
-
pixel bunu yazdı:
FoKMaN bunu yazdı:
samsun i5510
i5510 düşünüyordum ancak sonradan klavyeyi fazla kullanmayacağımı ve galaxy fitin kamerasının daha iyi olduğunu düşündüğümden ayrıca daha ucuz fit galaxy fit düşünüyorum blackberry diyen arkadaşlar için söylüyorum android tercihim blackberry os düşünmüyorum . lg optimus bugün inceledim elimde pek hoşuma gitmedi iphone da olabilir ama bütçem gerçekten limitli htcye zaten hayranım parça kalitesi olsun tasarm olsun ama para yok hacılar öğrenciyiz şunun şurasında konuşma özelliği olmasa çok dert etmem yani telefonda mesajla hallediyoruz işleri vodafone red kampanyası iş adamları için 100 lira fatura mı olur iki ayda bir 30 lira yükleyen adama
-----------------------------ben dokunmatiğe daha alışamadığım için yakın bir zamanda bunu almayı planlıyorum ama gecenlerde rene in telefonu gördüm o da fena :) 1ghz işlemci 512 ram vardı :D
HTC ama bilemiyorum gerisini.
sana öyle bişi lazım o zaman
-
Emrow bunu yazdı:
HTC Desire HD
-----------------------------tek geçerim iphone myphone halt etmiş bende n73ü hor kullaniyorum teklesin fırsat bilip hemen alacam