Telefon Numarasının Kime Ait Olduğunu Öğrenme
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar türkcell operatörlü bir numaranın kime ait olduğunu nasıl öğrenebilirim.
Hayat memat meselesi yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
* 118 80 - 118 18 - 118 10 ' u aradım gizli bir numara olduğunu rehberden kaydının silindiğini söylediler.
* turktuccar.com/numara-sorgula adresinden sorguladım 1 saattir sonuç gelmedi.
-
Facebook denedin mi hocam ?
-
telefonun androidliyse kim aradı uygulamasını indir bir de ordan dene şansını hocam .
-
Mustafa bunu yazdı
Facebook denedin mi hocam ?
Numarayı facebook arama çubuğundan sorgulattım .
Aramanla eşleşen bir sonuç bulunamadı.
Yazım hatalarını kontrol et veya başka bir terim dene. -
Mxmax bunu yazdı
telefonun androidliyse kim aradı uygulamasını indir bir de ordan dene şansını hocam .
Uygulamayı yükledim numarayı sorgulattım Türkiye'den Engn Mlatya diye biri ile eşleşti.
-
Maldonado bunu yazdıMxmax bunu yazdı
Uygulamayı yükledim numarayı sorgulattım Türkiye'den Engn Mlatya diye biri ile eşleşti.
Birisi telefonuna elemanı o şekilde kaydetmiş :)
Belki asker arkadası , belkı baska sehırden bır arkadası ...
Ama senı arayanın adı bellı kı ENGIN , aradıgı yer de bellı kı MALATYA :D -
JiggSaw bunu yazdıMaldonado bunu yazdıMxmax bunu yazdı
Ama senı arayanın adı bellı kı ENGIN , aradıgı yer de bellı kı MALATYA :Dengin malatyada nerde oturuyon diye mesaj çak götü tutuşsun :D
-
Soy ismi malatya olamazmı :)
-
JiggSaw bunu yazdıMaldonado bunu yazdıMxmax bunu yazdı
Ama senı arayanın adı bellı kı ENGIN , aradıgı yer de bellı kı MALATYA :Dkartalenes bunu yazdıSoy ismi malatya olamazmı :)
Her türlü ihtimali değerlendiriyom hocalar.
Mxmax bunu yazdıJiggSaw bunu yazdıMaldonado bunu yazdıMxmax bunu yazdıtelefonun androidliyse kim aradı uygulamasını indir bir de ordan dene şansını hocam .
Ama senı arayanın adı bellı kı ENGIN , aradıgı yer de bellı kı MALATYA :Dengin malatyada nerde oturuyon diye mesaj çak götü tutuşsun :D
Mesaj attım hocam bu şekilde bekliyorum bakalım.
Birde internet bankacılığı üzerinden telefon borcu girip numarayı yazdım nafile.
-
Konu gizli değil.. Öneriler havada kalır.
-
denedin mi bilmiyorum ama ;
Numarayı telefonuna kaydet xx falan diye
whatsap tan da o kişiyi bulup resmini görebilirsn.
tabi Watsap kullanıyosa