Telefon Önerisi (2000-3000 TL Arası)
-
Arkadaşlar merhaba, 4 yıldır note 4 kullanıyorum artık telefon yavaştan gitmeye başladım. Artık yeni bir telefon alma vakti geldi. Iphone bakmıyorum, çıktığından beri ısınamadım. Yeni çıkan note serileri ciddi şekilde pahalı, o kadar para telefona vermem gereksiz görüyorum.
huawei bu ara çok kafama yatmaya başladım, gerçi mi'yi de çok övüyorlar. Huawei P20'ye baktığım kimi yorum çok kötü kimisi iyi ama genelde orta halli diyorlar, beni biraz caydırdı. Mate 10'u bayağı övüyorlar. Kafayı Honor 10'a taktım fakat 3200 oldu o da. Sizin önerileriniz nelerdir?
Telefonda çok oyun oynamam aktif olarak sosyal medya, wp-sms mesajlaşma, tel görüşmesi ve fotoğraf, video çekimi için kullanıyorum.
-
huawei++
-
huaweide p10 plus ya da mate10 pro kullanan var mı? ben de düşünüyorum =)
-
Mate 10'un yorumları genel olarak iyi düşünmeye başladım.
-
huwai p20 gerek estetik, gerekse özellik bakımında belirttiğin fiyat aralığının en iyisi
-
Uveys bunu yazdı
huwai p20 gerek estetik, gerekse özellik bakımında belirttiğin fiyat aralığının en iyisi
Hocam kullanan birçok kişiyle konuştum, bayağı gömdüler telefonu ya. Telefona karşı bayağı soğudum.
-
Telekinesis bunu yazdıUveys bunu yazdı
Hocam kullanan birçok kişiyle konuştum, bayağı gömdüler telefonu ya. Telefona karşı bayağı soğudum.
Çentikli hocam beğenmedim p20.Mağazada baktım ısınmıştı ama matelerde bir sorun yoktu :/
-
babama xiaomi mi 5s almistim 1300 lira falandi yanlis hatirlamiyorsam. saglam ve goruntu olarakta guzel bi telefon, sarji uzun gidiyor, parmak izi okumasi falan filan var, kamerasi da bence iphone 6sten iyi (goz yordamiyla kendi karsilastirmami soyluyorum). bi bakabilirsin.
-
Reis vestel alın diyor
-
nevorapat bunu yazdı
Reis vestel alın diyor
eskiden vestel marka şofbenimiz vardı.Hep arıza cıkarırdı.O günden beri vestel diyince o aklıma gelir :)
-
Nokia 8 veya Sony Xperia XZ1. İkiside şuanda fiyat / perfornmans cihazları. İşlemcileri çok rahat uzun süre idare edecek bir işlemci.