Telefon Önerisine İhtiyacım Var
-
Arkadaşlar kız arkadaşıma telefon alıcaz ama 2 senedir felan hiç alakam yok telefon sektörü ile. Bide türkiyedeki fiyatlarıda bilmiyorum.
Maksimum 550 600 civarında normal internetede yeteri kadar girebilicek bir telefon önerisi bekliyorum sizlerden
kaliteli çift hatlılar ( samsung gibi ) önceliklidir. ama yinede siz normal telefon önerisindede bulunabilirsiniz
-
hocam nokia c3 kullanıyorm 5-6 ayı geçti çok memnunum üstelik fiyatıda uygun
-
s8500 s8530 nokia alma
-
bb al 2 tane
-
başka ne tavsiyeleriniz var arkadaşlar
-
ikinci el huwaei ideos x5
internet ve oyun ihtiyacı için birebir
-
sony ericson x8 var hocam 430 liraydı gecen hafta piyasası androıd işl. sis. ve dokunmatıgınde fıyatına gore cok ıyı onerırım sevgılıler gununde 8 tane satmıştık :D
beyaz rengını onerırım.
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------sony ericson x8 var hocam 430 liraydı gecen hafta piyasası androıd işl. sis. ve dokunmatıgınde fıyatına gore cok ıyı onerırım sevgılıler gununde 8 tane satmıştık :D
beyaz rengını onerırım.
-----------------------------Güzelmiş bu.
Bayan telefonu olarak tuş takımlı önerebiliceğin ?
-
ErotikPanda bunu yazdı:
-----------------------------Bisses bunu yazdı:
-----------------------------sony ericson x8 var hocam 430 liraydı gecen hafta piyasası androıd işl. sis. ve dokunmatıgınde fıyatına gore cok ıyı onerırım sevgılıler gununde 8 tane satmıştık :D
beyaz rengını onerırım.
-----------------------------Güzelmiş bu.
Bayan telefonu olarak tuş takımlı önerebiliceğin ?
----------------------------- -
kızlar buna hasta kız olasım geldi a.q
-
alıcağın telefonun 3gsi mutlaka olsun ilerde pcye bağlayıpta pc üzerinden internete girmk istersen hızlı şeklde faydası oluyor ve işletim sistemi android olablir paran varsa biriktr biraz iyi karar ver alırken mutlaka orjinal sıfır al çakma alma kullnımı filn kolay olsun bnde iphone 4 var blackberry 9780 de var ama blackberry bana yavaş geliyor mesela alışamadım iso çok rahat dokunmatik ekranı filn samsung alma derim samsung alacaksan android işletim sistemli alacaksın