Telefon Taksit
-
1.5 yıldır telefon kullanmıyorum, akıllı telefon taksitleri kalkmış, direk nakit vermekte zor, nasıl halledecez bu işi?
-
DeadSoul bunu yazdı
1.5 yıldır telefon kullanmıyorum, akıllı telefon taksitleri kalkmış, direk nakit vermekte zor, nasıl halledecez bu işi?
evkur veya ihtiyaç kredisi genellikle teknosa mediamarkt deniz bankı öneriyor.Tabi geçmişin temizse hemen onay çıkar değilse telefon bile alamıyorsun :D
-
-Evkur'dan senetle alabilirsin. Kaldı ki onlarda iki katı fiyatına satıyor neredeyse.
-Operatörlerden taahhütle alabilirsin.
-Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çekebilirsin. En fazla 9 ay oluyor.
-
DeadSoul bunu yazdı
Vatan bilgisayar gidiyorsun. Hemen telefon tutari kadar kredi cikartip telefon sahibi oluyorsun.
-
HoLyCat bunu yazdıDeadSoul bunu yazdı
Vatan bilgisayar gidiyorsun. Hemen telefon tutari kadar kredi cikartip telefon sahibi oluyorsun.
affola da hocam :) anlamadım
-
DeadSoul bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDeadSoul bunu yazdı
gidiyon vatanblgisayara
http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/
şunlardan birine sana kredi kullandırıyorlar bankadan
800tl lik telefonu 1000-1100 e alıyorsun tmm.
-
samaccc bunu yazdıDeadSoul bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıDeadSoul bunu yazdı
gidiyon vatanblgisayara
http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/
şunlardan birine sana kredi kullandırıyorlar bankadan
800tl lik telefonu 1000-1100 e alıyorsun tmm.
eyvallah, vatan bilgisayarda belli şöyle yakın zamanlarda indirim oluyor mu 100-200 neyse şöyle bi iphone 5s alasım varsa, teknosa da falan turuncu indirimler falan oluyordu
-
Şu an aklıma geldi.. Kredi kartına taksitle hediye çeki alsan vatan, teknosa yada media gibi teknoloji mağazalarından daha sonra o hediye çeki ile telefonu alıp geçsen yemez mi ?
-
Eğer kaldırmadılarsa Hediye KArtını taksıtle alıyorsun , o kartla da telefon alabılıyorsun , bi kaç ay once eşime mediamarkt tan o sekılde almıstım ...
Bizim burada telefoncular da yapıyor (İzmir) gerçı ; o taraflarda var mıdır bılmem ama %10 komısyonla 8 - 10 taksıte boluyorlar ... -
Hediye çeki kaldıralı çok oluyor.
-
daha geçenlerde sordum teknosaya.
yok mu bi numara bu telefonları taksitle almak için diye
INGBANK ile anlaşmamız var, burada direk kredi çıkartıyoruz (minimum 1000 tl, 1070 tl olarak geri ödüyosunuz 12 ayda)
size kart veriyoruz, o kartla atmden her ay yatırıyorsunuz dedi
eğer 500 tl'lik telefon alacaksan misal, fazlalık olan 500 tl'yi gidip atm'den çekiyosun
soralı 1 hafta ya oldu ya olmadı