Telefon Taksit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek

1.5 yıldır telefon kullanmıyorum, akıllı telefon taksitleri kalkmış, direk nakit vermekte zor, nasıl halledecez bu işi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

1.5 yıldır telefon kullanmıyorum, akıllı telefon taksitleri kalkmış, direk nakit vermekte zor, nasıl halledecez bu işi?

evkur veya ihtiyaç kredisi genellikle teknosa mediamarkt deniz bankı öneriyor.Tabi geçmişin temizse hemen onay çıkar değilse telefon bile alamıyorsun :D

Ignorance is bliss.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

-Evkur'dan senetle alabilirsin. Kaldı ki onlarda iki katı fiyatına satıyor neredeyse. 

-Operatörlerden taahhütle alabilirsin.

-Kredi kartın varsa taksitli nakit avans çekebilirsin. En fazla 9 ay oluyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

Vatan bilgisayar gidiyorsun. Hemen telefon tutari kadar kredi cikartip telefon sahibi oluyorsun. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı

Vatan bilgisayar gidiyorsun. Hemen telefon tutari kadar kredi cikartip telefon sahibi oluyorsun. 

affola da hocam :) anlamadım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı

gidiyon vatanblgisayara

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/

şunlardan birine sana kredi kullandırıyorlar bankadan 

800tl lik telefonu 1000-1100 e alıyorsun tmm.

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    DeadSoul bunu yazdı

gidiyon vatanblgisayara

http://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/12ay-vade-07072014/

şunlardan birine sana kredi kullandırıyorlar bankadan 

800tl lik telefonu 1000-1100 e alıyorsun tmm.

eyvallah, vatan bilgisayarda belli şöyle yakın zamanlarda indirim oluyor mu 100-200 neyse şöyle bi iphone 5s alasım varsa, teknosa da falan turuncu indirimler falan oluyordu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Şu an aklıma geldi.. Kredi kartına taksitle hediye çeki alsan vatan, teknosa yada media gibi teknoloji mağazalarından daha sonra o hediye çeki ile telefonu alıp geçsen yemez mi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Eğer kaldırmadılarsa Hediye KArtını taksıtle alıyorsun  , o kartla da telefon alabılıyorsun , bi kaç ay once eşime mediamarkt tan o sekılde almıstım ...

Bizim burada telefoncular da yapıyor (İzmir) gerçı ; o taraflarda var mıdır bılmem ama %10 komısyonla 8 - 10 taksıte boluyorlar ...

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hediye çeki kaldıralı çok oluyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

daha geçenlerde sordum teknosaya.

yok mu bi numara bu telefonları taksitle almak için diye

INGBANK ile anlaşmamız var, burada direk kredi çıkartıyoruz (minimum 1000 tl, 1070 tl olarak geri ödüyosunuz 12 ayda)

size kart veriyoruz, o kartla atmden her ay yatırıyorsunuz dedi

eğer 500 tl'lik telefon alacaksan misal, fazlalık olan 500 tl'yi gidip atm'den çekiyosun

soralı 1 hafta ya oldu ya olmadı

Toplam Hit: 2447 Toplam Mesaj: 25