Telefonun Mobil Veriyi Açmamla Saniye Başı Hızla Bakiye Düşüyor?
-
bir hat var kapanmasın diye kullanmadigimiz bir telefona taktim.
her ay tl yüklüyorum. gecen baktim bayagi var. bari birseyler izleyim bosa gitmesin dedim
mobil veriyi açmamla saniye basi mesaj gelmeye başladi
telefon , icindeki parayi türk enflasyonu gibi eritiyor
telefon boş. bildirimi falan yok. . internetede girmedim
cayir cayip hesaptaki para düşüyor.
neden olabilir?
-
tarifesi veya paketi yoktur her tüketimde bilgilendirme mesajı ayarı açıktır. telefonun senkronizasyon açık olduğu için ilk etapta o yiyodur diye düşünüyorum.
-
Ee Normal ? Mobil veriyi açınca ne olmasını bekliyorsun ?
Sana sorum. Mobil veriyi açtığında TL gidiyorsa kapattığında ne olur sence ? :|
-
Arka planda çalışan bir uygulama var bilgisayarlarda backdoor virüsü yer gibi sürekli etkin demek. Mining virüsü yesen ekran kartını kullanacaklar birde internetindende birşeyler gidicek. Sorum şu telefonun mobil verisini açınca telefonda yavaşlama varmı
-
@theErne hayır yavaşlama olmuyor. bende iste o calisan seyi nasil ögrenirim onu mersk ediyorum
@hypnot1c :) inanamazsin kardeş, mobil veriyi kapatinca duruyor :))
mobil veri internet demek ya ben interneti kullanmadan neden gidiyor onu anlamaya calisiyorum . google girmiyorum whatsapp yüklü değil misal. oradan mesaj geldide oldu diye birsey yok. bombos bir telefon. actigimin 1 dkkasina 100 tl nin gitmesi normal mi
@yunusdoğan evet paketi yok. paket alayim .
bildirim kismini bulup kapattim birazini. paketten sonrada olacakmi bir bakayim yarin
sagolun ...
-
Cihaz icinde ki veriler önemli degil ise sifirla cihazi o sekilde dene.
Eger hala kontur dusuyor ise kamera kaydi ile sikayet et derim
-
internet paketi yoksa TL yiyecek ne yiyecek hava mı yaksın. Tüm akıllı cihazlar içinde uygulama olsun olmasın mobil veri açıldığı anda sistem güncellemeleri için internete bağlanır.
-
internet paketi yoksa TL yiyecek ne yiyecek hava mı yaksın. Tüm akıllı cihazlar içinde uygulama olsun olmasın mobil veri açıldığı anda sistem güncellemeleri için internete bağlanır.
-
Ablacim telefonun internete ciktigi anda arka planda internet kullanan ne uygulama varsa calismaya baslar. iCloud yedek alir, whatsapp yedek alir. Emailler senkronize olur.
Whatsapp mesela yeni mesaj gelip gelmedigini nasil anliyor sence? Internette bi kanala abone olup orayi dinliyor. Belli araliklarla da ben online'im haberin olsun diye bildiriyor mesela.Anlayacagin telefonundaki hersey internet kullaniyor neredeyse ama ufak ama yuksek. Senin problemin tarife olmadigindan giden para cok gozukuyor.
1 liraya 400kb data satmislar mesela sana.
-
takip edilmediğimizi düşünen saftır ablacım.
ben de üniversite mezunuyum iş bulamıyorum.
-
futurist bunu yazdı
@theErne hayır yavaşlama olmuyor. bende iste o calisan seyi nasil ögrenirim onu mersk ediyorum
@hypnot1c :) inanamazsin kardeş, mobil veriyi kapatinca duruyor :))
mobil veri internet demek ya ben interneti kullanmadan neden gidiyor onu anlamaya calisiyorum . google girmiyorum whatsapp yüklü değil misal. oradan mesaj geldide oldu diye birsey yok. bombos bir telefon. actigimin 1 dkkasina 100 tl nin gitmesi normal mi
@yunusdoğan evet paketi yok. paket alayim .
bildirim kismini bulup kapattim birazini. paketten sonrada olacakmi bir bakayim yarin
sagolun ...
Baypass yöntemiyle telefona format at. Arka planda çalışan bir şey var.