folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonun Mobil Veriyi Açmamla Saniye Başı Hızla Bakiye Düşüyor?

Telefonun Mobil Veriyi Açmamla Saniye Başı Hızla Bakiye Düşüyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bir hat var kapanmasın diye kullanmadigimiz bir telefona taktim.

her ay tl yüklüyorum. gecen baktim bayagi var. bari birseyler izleyim bosa gitmesin dedim

mobil veriyi açmamla saniye basi  mesaj gelmeye başladi

telefon ,  icindeki parayi türk enflasyonu gibi eritiyor

telefon boş.  bildirimi falan yok. . internetede  girmedim

cayir cayip hesaptaki para düşüyor. 

neden olabilir?

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

tarifesi veya paketi yoktur her tüketimde bilgilendirme mesajı ayarı açıktır. telefonun senkronizasyon açık olduğu için ilk etapta o yiyodur diye düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Ee Normal ? Mobil veriyi açınca ne olmasını bekliyorsun ?

Sana sorum. Mobil veriyi açtığında TL gidiyorsa kapattığında ne olur sence ? :|

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arka planda çalışan bir uygulama var bilgisayarlarda backdoor virüsü yer gibi sürekli etkin demek. Mining virüsü yesen ekran kartını kullanacaklar birde internetindende birşeyler gidicek. Sorum şu telefonun mobil verisini açınca telefonda yavaşlama varmı

Renegadealien
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

@theErne hayır yavaşlama olmuyor. bende iste o calisan seyi nasil ögrenirim onu mersk ediyorum

@hypnot1c :) inanamazsin kardeş,  mobil veriyi kapatinca duruyor :))

mobil veri internet demek ya  ben interneti kullanmadan neden gidiyor onu anlamaya calisiyorum . google girmiyorum whatsapp  yüklü değil misal. oradan mesaj geldide oldu diye birsey yok. bombos bir telefon. actigimin 1 dkkasina 100 tl nin gitmesi normal mi 

@yunusdoğan evet paketi yok. paket alayim .

bildirim kismini bulup kapattim birazini. paketten sonrada olacakmi bir bakayim yarin

sagolun ...

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cihaz icinde ki veriler önemli degil ise sifirla cihazi o sekilde dene.

Eger hala kontur dusuyor ise kamera kaydi ile sikayet et derim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

internet paketi yoksa TL yiyecek ne yiyecek hava mı yaksın. Tüm akıllı cihazlar içinde uygulama olsun olmasın mobil veri açıldığı anda sistem güncellemeleri için internete bağlanır.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

internet paketi yoksa TL yiyecek ne yiyecek hava mı yaksın. Tüm akıllı cihazlar içinde uygulama olsun olmasın mobil veri açıldığı anda sistem güncellemeleri için internete bağlanır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Ablacim telefonun internete ciktigi anda arka planda internet kullanan ne uygulama varsa calismaya baslar. iCloud yedek alir, whatsapp yedek alir. Emailler senkronize olur.
    Whatsapp mesela yeni mesaj gelip gelmedigini nasil anliyor sence? Internette bi kanala abone olup orayi dinliyor. Belli araliklarla da ben online'im haberin olsun diye bildiriyor mesela.

Anlayacagin telefonundaki hersey internet kullaniyor neredeyse ama ufak ama yuksek. Senin problemin tarife olmadigindan giden para cok gozukuyor.

1 liraya 400kb data satmislar mesela sana. 

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emirhan-exp
    emirhan-exp's avatar
    Erkek

takip edilmediğimizi düşünen saftır ablacım.

ben de üniversite mezunuyum iş bulamıyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheErne
    TheErne's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

@theErne hayır yavaşlama olmuyor. bende iste o calisan seyi nasil ögrenirim onu mersk ediyorum

@hypnot1c :) inanamazsin kardeş,  mobil veriyi kapatinca duruyor :))

mobil veri internet demek ya  ben interneti kullanmadan neden gidiyor onu anlamaya calisiyorum . google girmiyorum whatsapp  yüklü değil misal. oradan mesaj geldide oldu diye birsey yok. bombos bir telefon. actigimin 1 dkkasina 100 tl nin gitmesi normal mi 

@yunusdoğan evet paketi yok. paket alayim .

bildirim kismini bulup kapattim birazini. paketten sonrada olacakmi bir bakayim yarin

sagolun ...

Baypass yöntemiyle telefona format at. Arka planda çalışan bir şey var. 

Renegadealien
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 13
samsung turk telekom kontur fa cep galaxy j4