Teleon Tv Geri Döndü
-
Cem Uzan internet üstünden yayına başlatmış :
-
Galatasaray baskanligina da aday olacakmis twitterdan yaziyodu biseyler. amk sanki benim yakalama kararim var. Neyin kafasini yasiyosa.
-
Erken secim olursa genç parti olarak aday olacakmış
-
Bu adam çalıyordu ama en azında birazda millete veriyordu şimdikiler gibi hep bana demiyordu. Zamanında Turkcell milleti sikerken Telsim bedava kontör dağıtıyordu. Star Gazetesiyle az telefon ve Telsim hat dağıtmadı. Hele Pringles cips dağıtması.
Ha dağıttığı telefonların parasını vermeyip Motorola'yı ülkeden kaçırtması başka bir olay. Adamlar toplayamadı en son Google satın aldı, sonra Lenovo vs. Tarihe bir ilk olarak geçti adam Amerikalıları kazıkladı. Hep onlar bizi kazıklayacak değil ya.
-
böyle biri siyasete renk katar, gelsin süper olur
-
Adam çaldıysa amerikadan çaldı Allah adıyla çalmadıya
bu arada güzel Türk filmleri var :) -
3 ayda doğru düzgün seçmen tabanı olmadan %7,5 oy alan
Türkiyede bedava hat ve kontür dağıtan
Motorolayı kazıklıyan
İmar bankasında parası olan her mudinin %80 parasını cukka yapan
ilk erotik yayın yapan ve ilk özel kanalın sahibi olan cem uzan esrarengiz bir adam valla
-
Adamı enteresan bi şekilde sevmeye başladım da hortum olayından korkuyorum tekrar başa gelirse. Bankadan çalacağı korkusu olmasa seçime girip bir de yeşillere özgürlük dese oy vermezsem şerefsizim diyebilirdim :D
Yapsa yapsa bu kırık gündeme taşır
-
Teleon'un hakları şu anda Doğuş'taymış. Yayını Cem Uzan'ın yaptığını düşünmüyorum.
-
bu adam imar bankası döneminde kimsenin veremediği yüksek faazileri verdi bu adamın sayesinde paraya kaça katladık fazilerle
hiçde sıkıt yaşamadan çektik paramızı
bu adamın bitmesinin sebebi siyasete atılması ve amerikayı dolandırırlması yoksa bu tip para babası adamlar kolay koaly birmez bitirilemezler.
adam kısa sürece mhp nin oyunu geçti basın gücü var çünkü
bir daha seçime bu tarz birilerine bulaşmadan girseydi meclisteydi garanti -
cem uzan çok zeki ve güçlü birisi helal olsun, genç partiyi kursun oyumu seve seve veririm..
adam okul kitapları bedava olacak dedi o zamanki partiler "hahah nasıl olacakmış o" diye güldüler sonra ne oldu :)
bunun gibi bir kaç örnek daha var tabiki..