Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?
-
Selam dostlar,
Son bi kaç aydır beslenme düzenim miki tutmuş durumda
10 saatte uyusam sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgunluk bitkinlik gün boyunca devam ediyor
bi kan sayımı yaptıracağım elbette ama sonrasında da değerleri düzeltebilmek için takviyeye gerek olacağını düşünüyorum
sizler ne kullanıyorsunuz kesinlikle şu takviyeyi al dediğiniz neler var?
bide ricam haplar nümkünse minik olsun serçe parmağım kadar hap yutucam diye boğulmak istemiyorum.
Schwarz tarafından 01/Ara/24 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Solgar VM 2000 - Pharmathon ginseng g115
-
Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.
-
C10H15N bunu yazdı
Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.
Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.
Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.
Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?
Met satan karısını satsın.
-
korkarabatak bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.
Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.
Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?
Met satan karısını satsın.
Ben meth mi önerdim?
-
hiç bir vitamine ihtiyacın yok, zaten gün içerisinde yediğin besinlerden alıyorsun onları.
beyaz yakalı kandırma item'i hepsi.
70-80 yaşındaki dedene tanıdığına sor bakalım, ömründe hiç vitamin almış mı :D
senin sorunun beslenme düzenin ile ilgili, sağlıklı şeyler yemeye başla, her şey yoluna girer. hap map kullanma. -
solgar vm2000 en kaliteli ve en güvenli üründür. gerisi faso fiso. pahalı ama gayet etkili oluyor. ben her 3 ayda bir düzenli kan tahlili yaptıran biri olarak deneyimledim.
şimdi depolar dolu olduğundan 6 aydır kullanmıyorum. zaten arkadaşların da dediği gibi çok bir etkisi var mı yok mu gözlemlemek için eksikliğinizin olması lazım.
Not: Solgar vm2000'in boyutu küçük değil :D bıçakla ikiye kesip yutacaksın :D
rapidhacker550 tarafından 01/Ara/24 15:50 tarihinde düzenlenmiştir -
kelebeksim bunu yazdı
hiç bir vitamine ihtiyacın yok, zaten gün içerisinde yediğin besinlerden alıyorsun onları.
beyaz yakalı kandırma item'i hepsi.
70-80 yaşındaki dedene tanıdığına sor bakalım, ömründe hiç vitamin almış mı :D
senin sorunun beslenme düzenin ile ilgili, sağlıklı şeyler yemeye başla, her şey yoluna girer. hap map kullanma.geçen hafta perşembe günü check up yaptırdım. demir ve b12 eksik çıktı. İyi beslenmemize rağmen yinede eksik çıktı. Bu vitaminler eksik olursa kel olursun :)
-
Nature's supreme Multivitamin For Men... Yoğun tempolu zamanlarımda günlük, normal rutinde ise aklıma geldikçe 2 3 günde 1 tane içerim. Aglı alanımın netleşmesi, fiziki dinçlik vs vs ben memnunum..
-
Yapıştırıyorsun Sarı Kız soda yı hiçbir şeyin kalmıyor zamanla
-
Solgar ürünleri ama şüphelerim var. Dogrulama yapılamıyor. Aradim bi ara eczaneye guvenin dediler...