folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?

Temel Vitamin İhtiyaçlarınız İçin Hangi Vitamin Ve Markayı Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

Selam dostlar,

Son bi kaç aydır beslenme düzenim miki tutmuş durumda

10 saatte uyusam sanki 2 saat uyumuşum gibi yorgunluk bitkinlik gün boyunca devam ediyor

bi kan sayımı yaptıracağım elbette ama sonrasında da değerleri düzeltebilmek için takviyeye gerek olacağını düşünüyorum

sizler ne kullanıyorsunuz kesinlikle şu takviyeyi al dediğiniz neler var?

bide ricam haplar nümkünse minik olsun serçe parmağım kadar hap yutucam diye boğulmak istemiyorum.

Schwarz tarafından 01/Ara/24 13:16 tarihinde düzenlenmiştir

Ignorance is bliss.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

Solgar VM 2000 - Pharmathon ginseng g115

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

Yorgunluğun sorunu demir eksikliği veya hipotiroid nedeniyse meth bile yorgunluğunu almaz onun dışında ilk altta patoloji olmadığını öğrenmek lazım akşam yatmadan çinko almak bir miktar yararı olur.

Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.

Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.

Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?

Met satan karısını satsın.

tabi lan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    korkarabatak bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Meth yorgunluk almaz. İnsanın anasını siker.

Ufakçı, yalancı, karaktersiz bir hırsıza dönüştürür insanı.

Adam vitamin sormuş amk. Torbacı mısın nesin?

Met satan karısını satsın.

Ben meth mi önerdim?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

hiç bir vitamine ihtiyacın yok, zaten gün içerisinde yediğin besinlerden alıyorsun onları.
    beyaz yakalı kandırma item'i hepsi.
    70-80 yaşındaki dedene tanıdığına sor bakalım, ömründe hiç vitamin almış mı :D

senin sorunun beslenme düzenin ile ilgili, sağlıklı şeyler yemeye başla, her şey yoluna girer. hap map kullanma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

solgar vm2000 en kaliteli ve en güvenli üründür. gerisi faso fiso. pahalı ama gayet etkili oluyor. ben her 3 ayda bir düzenli kan tahlili yaptıran biri olarak deneyimledim.

şimdi depolar dolu olduğundan 6 aydır kullanmıyorum. zaten arkadaşların da dediği gibi çok bir etkisi var mı yok mu gözlemlemek için eksikliğinizin olması lazım. 

Not: Solgar vm2000'in boyutu küçük değil :D bıçakla ikiye kesip yutacaksın :D 

rapidhacker550 tarafından 01/Ara/24 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    kelebeksim bunu yazdı

hiç bir vitamine ihtiyacın yok, zaten gün içerisinde yediğin besinlerden alıyorsun onları.
    beyaz yakalı kandırma item'i hepsi.
    70-80 yaşındaki dedene tanıdığına sor bakalım, ömründe hiç vitamin almış mı :D

senin sorunun beslenme düzenin ile ilgili, sağlıklı şeyler yemeye başla, her şey yoluna girer. hap map kullanma.

geçen hafta perşembe günü check up yaptırdım. demir ve b12 eksik çıktı. İyi beslenmemize rağmen yinede eksik çıktı. Bu vitaminler eksik olursa kel olursun :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

Nature's supreme Multivitamin For Men... Yoğun tempolu zamanlarımda günlük, normal rutinde ise aklıma geldikçe 2 3 günde 1 tane içerim. Aglı alanımın netleşmesi, fiziki dinçlik vs vs ben memnunum..

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Yapıştırıyorsun Sarı Kız soda yı hiçbir şeyin kalmıyor zamanla

Kurtlar tasma takmaz....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Solgar ürünleri ama şüphelerim var. Dogrulama yapılamıyor. Aradim bi ara eczaneye guvenin dediler...

Toplam Hit: 1310 Toplam Mesaj: 28
vitamin takviyesi