Temmuz Ayı Fiyat / Performans Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Samsung Galaxy J6'da yeni girdi piyasaya. Samsung TR garantilisi pahalıda çift hatlı ithalatçı garantilisi 1.250 liraya bulunabiliyor. Büyük ekranlı cihaz arayanlar için güzel alternatif. Tek kötü tarafı ekran 720p ama Amoled olduğundan fazla sırıtmaz. Gerçi batarya 3.000. Ekran düşük çözünürlük olduğu için daha uzun süre dayanır. Hafıza kartı yuvasıda var. Orta seviyede pişman etmeyecek bir cihaz.

https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-j6-32gb-j600-cep-telefonu-P266350810?

https://www.youtube.com/watch?v=2NO622EUC9g

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı

Hocam hepsiburada dan note fe almayı düşünüyorum, çok şükür 5 6 sene s3 kullandım servisle işim olmadı, hadi servise note fe de işim düştü diyelim pişman eder mi delta garantisi pişmanlıkmıdır, diyolarki kvk bile kötü hizmet sunar hale gelmiş

Ha alsam yine servise işim düşmez kolay kolay

Yine de sana danışmadan olmaz

Note FE öneriyordum artık önermiyorum zira Samsung yedek parça üretimini durdurdu o model için. Batarya bile üretmiyorlar. Yan sanayisi bile bulunmuyor. Yani 2-3 sene sonra batarya ölünce telefonda çöp olacak. Ekranı kırsan ekranı bulunmuyor. Delta'nın elinde stok var ama 1.500 lira istiyorlar oda çok uçuk bir rakam. Telefonun yarı değeri.

Ha şöylede bir şey var. Türkiye'de bir elektronik ürün satıyorsanız ona en 5 yıl parça desteği sunmak zorundasın. Sunamazsan tüketici faturası duruyorsa 4 yıl sonra bile hakem heyetine giidp faturada yazan tutarı iade alabilir. 

İşin daha ironik kısmı ise o fiyata o özellikte telefonda yok. 2K Amoled ekran, kalem desteği, kaliteli kamera, büyük ekran.

samsung un son ikonik tuşlu ve iyi tasarıma sahip cihazı olduğunu unutmuşsun.

note 7 patlama olayıar öncesinde kullanma fırsatım oldu özellikle turkuaz rengi ( mavi rengi ) en iyi tasarıma sahip samsung cep telefonu böyleside gelmeyecek bir daha.

note8 de o tasarımdan eser yok , yine s7 edge benzer tasarımda samsung un en iyi cihazıydı note7 bi ileriye taşıdı sonra da komple bitti.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

@mkyb sence mi 8 ee mi op6 mı? huaweip20proyu arayüz sebebiyle direkt eledim. mi ve oxygen arayüzü benim için önemli.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

@mkyb sence mi 8 ee mi op6 mı? huaweip20proyu arayüz sebebiyle direkt eledim. mi ve oxygen arayüzü benim için önemli.

İkiside az çok aynı sayılır ama ben Xiaomi alırdım. Yarın öbür gün satmak istersen vs daha tanınmış bir marka. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 15
motorola hello moto tak tak kim o ben cem uzan