Terhis Belgesinde Belirtilen Oda Hapsi Cezası Hakkında
-
HolyOne bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Yahu ben daha terhis belgesini almadım,
isteyen yerde görmedim, kim istiyor o belgeyi?
La o belge alınmaz mı? o belgeyi çelik kasada sakliorum ben, kayıtlar silinir de bi daha çağırırlarsa fln diye
hahahaha ne güldüm ya :)
aynen Rene o belgeyi almak için ben 3 şehir arası postane mekiği dokuttum :)
almalısın dostum ;)SeRDaR bunu yazdıLupin tarafından 23/Kas/13 19:44 tarihinde düzenlenmiştirİLGİ : 01 Kasım 1984 tarihli 3071 Sayılı Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun.
22 Eylül 2013 tarihli BİMER müracaatınız incelenmiştir.
Terhis Yönergesi gereğince, disiplin amiri tarafından verilen oda hapsi cezaları terhis belgesine
yazılmamakta ancak, disiplin mahkemesi kararları yazılmaktadır.Bilgilerinize rica olunur.
personal albay bilmemne
ben ne sordum bunlar ne cevap vermiş ben dedim bunu kaldırmak istiyorum bir yolu var mı onların verdiği cevaba bakın bunu yazan albaydostum orada anlatmak istediği şey eğer 'Mahkeme' kararı ile verildiyse bu ceza mecbur terhiste yazılmak zorundadır.
eğer senin bölük komutanın tarafından ya da disiplin amiri tarafından direk kendi haklarını kullanarak (en fazla 7 gün) ceza verilseydi
bu senin terhis belgene yansımayacaktı.
yani mahkeme kararının mutlaka orada olması gerekiyor.
bunu bu kadar büyütmeye de gerek yok zaten.
onun senin sivil hayatına ya da iş hayatına yansıyacağını sanmıyorum.
Şahsen ben psikolojik tedavi gören birisiyim ve buna askeriyede de devam ettim.
Orada komutanların dediği yok RDM'ye gitmeyin yok sivil hayatınıza yansır size iş vermezler vs idi ama hiç bir sıkıntı çekmedim.
Gittiğim her hastane yaptığım her vukuat terhis belgemde yazıyor ama targetx hocamın da dediği gibi kimse belge istemiyor.
Takma kafana boşver ;)