Termodinamik Ve Akışkanlar Mekaniği Kitaplarını Arıyorum
-
Elinde Yunus Çengel'in yazmış olduğu Mühendislik Yaklaşımıyla Termodinamik ve Akışkanlar Mekaniği / Temelleri Ve Uygulamaları kitabı olupta satabilecek ve ya verebilecek arkadaşlar var mı ? Malum öğrenciyiz sıfırları da baya pahalı. e-kitap olarak nette mevcut ancak normal kitap olarak lazım.
-
ekitap ı bastırsan olmaz mı?
-
DÜZENLEME : Hocalar bu dönem Makina dinamiği ve Makina Elemanları kitaplarına ihtiyacım var. Yeni konu açmamak için burayı düzenliyorum. Evinde bir yerde duran ve artık ihtiyacı kalmayan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
.
-
hocam konuyu saptırmayayım ama banada e-kitap hali lazım bu kitapların. Elinde varsa paylaşabilir misin?
-
.
-
Okulun zor fakat benim severek geçtiğim kolay derslerden biriydi.
Elimde soruların cevabının olduğu kitap ve tablolarda vardı fakat bulamadım.
Hatta tablolar için bilgisayar programları ve benim yaptığım bazı soru türlerini otomatik olarak çözen programımda var.Vay be ne günlerdi.
Kitabı halen saklıyorum fakat meslek yaşamında hiçbir işe yaramıyolar.
Sıkışık olmasam para istemezdim fakat.
Kitapların ederi nedir?
Bide hangi şehirdensin?
-
brader nerdesin. arkadasın resimde gösterdiği termo kitabını göndereyim sana ücrete gerek yok.
-
arkadaşım makina mühendisi onda vardı böyle bişey.ona sorayım.olmaz mı? alacaksan eğer.
-
elinde statik kitabı olan hayırsever mürid varmıdır acaba buraya upload edicek olan biri varsa duacı oluruz param olsa keşke üstüne para versek ama nerdee yurt iliğimizi kuruttu
-
Serway fizik 2 (102 olarakta geçiyor olabilir), türkçe çeviri elinde olan varmı beyler burada sorayım ?
-
bu yunus çengelin ktabının ingilizcesinin ebook u var piyasada.. soru çözümlerininde olabilir bi bakın yinede..