




Terörist PKK"Nın Uzantısı PJAK Bir Açıklama Yaparak Şaşırttı
-
Terör örgütü PKK’nın İran’daki uzantısı olan PJAK, "Bölücü ve ayrılıkçı faaliyetlerine son verdiğini" bildirdi.
İran Resmi Haber Ajansı’nın (İRNA), terör örgütüne ait uydudan yayın yapan Nevruz TV’ye istinaden verdiği habere göre, terör örgütü PJAK, Türkiye, İran, Suriye ve Irak’taki merkezi hükümetlerden ayrılmayı düşünmediğini bildirdi.
GÜCÜMÜZ YOK"Merkezi hükümetlere karşı koyacak ve onlarla çatışacak güçten yoksunuz" itirafında bulunan terör örgütü, kaynakların yetersizliği ve imkansızlıklar nedeniyle siyasi bir oluşumun hayatını devam ettiremeyeceğini belirtti.
Diğer terör örgütlerine de tavsiyelerde bulunan PJAK, "Merkezi yönetimlerden, ayrılma düşüncesini bir kenara bırakmalıyız" ifadesini kullandı.
Kurulduğu günden beri İran’da sivillere ve güvenlik güçlerine karşı terör eylemlerinde bulunan PJAK’ın saldırılarında binlerce İranlı hayatını kaybetti.
Türkiye-İran-Irak üçgenindeki dağlık bölgelerde barınan PJAK’lı teröristlerle İran güvenlik güçleri arasında sık sık çatışma çıkıyor.kaynak:http://www.ntvhaber.org/haber_detay.asp?haberID=6756
-
eee adamlar yakaladıkları pjak üyelerini salmıyorlar ki, ASIYORLAR!!! Haliyle tırsıyorlar. ama buradaki pkk'lılar diyorki, silahlı eyleme katılmadım derim sonra beni serbest bırakırlar diyorlar.
-
ıran a.q du :)= sallandırdı 3-5 tane hepsi tırsdı :)=
ahh ahh şu ülkedede idam olsa.. kalırmışdı bunlar bu kadar
-
Amerika kesti arpalarını sanırım :)
-
biz o aq AB sine gircez ya her sikimi ona ve insan haklarına uydurmak zorundayız
-
her zaman derim iranı zayıf gören yanılır diye...Sırf abd ye misilleme olsun diye yapıyor bunu...
Türkiye'nin yapamadığını İran yaptı: PJAK pes etti!12.01.2009 - Bu haberi 8924 kişi okudu.Türkiye'nin yıllardır beri yapamadığını İran başardı! Terör örgütü PKK’nın İran’daki uzantısı olan PJAK, 'Bölücü ve ayrılıkçı faaliyetlerine son verdiğini' bildirdi.İran Resmi Haber Ajansı’nın (İRNA), terör örgütüne ait uydudan yayın yapan Nevruz TV’ye istinaden verdiği habere göre, terör örgütü PJAK, Türkiye, İran, Suriye ve Irak’taki merkezi hükümetlerden ayrılmayı düşünmediğini bildirdi.
"Merkezi hükümetlere karşı koyacak ve onlarla çatışacak güçten yoksunuz" itirafında bulunan terör örgütü, kaynakların yetersizliği ve imkansızlıklar nedeniyle siyasi bir oluşumun hayatını devam ettiremeyeceğini belirtti.
Diğer terör örgütlerine de tavsiyelerde bulunan PJAK, "Merkezi yönetimlerden, ayrılma düşüncesini bir kenara bırakmalıyız" ifadesini kullandı.
Kurulduğu günden beri İran’da sivillere ve güvenlik güçlerine karşı terör eylemlerinde bulunan PJAK’ın saldırlarında binlerce İranlı hayatını kaybetti.
Türkiye-İran-Irak üçgenindeki dağlık bölgelerde barınan PJAK’lı teröristlerle İran güvenlik güçleri arasında sık sık çatışma çıkıyor.
İşkence ve idamlar PJAK'ı bitirdi!
Terör örgütü PKK'nın İran kolu olan PJAK ilk kongresini 2004 yılında yaparak resmen kurulduğunu açıkladı.
O tarihtan bu yana İran güvenlik güçlerinekarşı saldırılar düzenleyen örgüte karşı İran'ın tavrı sert oldu.
İran, yakaladığı PJAK üyesi teröristlere karşı ağır hapis ve idam cezaları uyguladı. Son olarak geçtiğimiz yıl yakalanan PJAK lideri İran tarafından idam edilmişti.
Ayrıca bölücü terör örgütü üyeleri, İran cezaevinde PJAK üyelerine kötü muamele yapıldğı gerekçesi ile ölüm orucuna varan eylemler yapmalarına rağmen İran'ın tavrında geri adım olmadı -
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------eee adamlar yakaladıkları pjak üyelerini salmıyorlar ki, ASIYORLAR!!! Haliyle tırsıyorlar. ama buradaki pkk'lılar diyorki, silahlı eyleme katılmadım derim sonra beni serbest bırakırlar diyorlar.
-----------------------------
orrospu evlatlarını ibreti alem olsun diye ortalık yerde sallandırmışlar :)) la helal olsun valla. biz napıyoruz verdiğimiz vergilerden maaş verip meclise sokup meclisten temsil ettiriyoruz. neyse herzaman dediğim gibi bu kancık itlere karşı kalbinde zerre kadar sempatisi olanın ecdadının amk..
-
helal olsun şu irana ya
bide tay yeap hiç bi ülke terorü yok edemedi falan diyodu öyle bi formül varsa bizde uygularız diodu
hadi uygulasın bakalım
-
iran DA biz cekildik derler Türkiye ye salça olur bu o.ç ları ...
-
"Ayrıca bölücü terör örgütü üyeleri, İran cezaevinde PJAK üyelerine kötü muamele yapıldğı gerekçesi ile ölüm orucuna varan eylemler yapmalarına rağmen İran'ın tavrında geri adım olmadı"
nerdee canımıza minnet -
Etkili Bir Yol, Caydırıcı yanı olabilirmi olamazmı orası tartışılır. Amma anladığım kadarıyla, Gereken Destek Gelmediği için Dert Yanıyo Teröristler.
Sanırım Destekleri kalmadı... Son Noktaya Geliyorlar Kanaatimce.