Texas Holdem Poker İçin Site Önerisi
-
Daha önce oynamış ve parasını çekebilmiş arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. internette sağda solda kazansan da paranı çekemezsin geyikleri dönüyor ki doğrudur da.. Dediğim gibi güvenle oynayabileceğim siteler önerirseniz sevinirim..
-
ev arkadaşım gamesliga mı ne orda oynuyo 300-400 çekti çevredende 3k ya kadar sıkıntı yok diye duymuş başka çocuklarda oynuyo biri geçen güm 850 çekmiş siteden tabi şimdi gelir sana patlar yatırmazlar bilemem sorumluluk kabul etmem D:
-
üyeliğim var ama poker lisanslarının olmadığını duydum gamesliganın. ibneler olurda bize patlatır bir de gereksiz risk gibi geliyor bana.Böyle daha güvenilir bir yer olsa fena olmaz. Pokerstars iyi diyorlar da türkiye den oynanıyor mudur acaba ?
-
gelin bosnaya kumarhaneye götürem sizi. Bende kenarda beleş çerezlerden yer sizi izlerim
-
Bende isterim hocam da zor oralara gelmem belki kıbrıs. gececilerin tavsiyesi var mı ?
-
gamesliga'da oynadım, paramı çektim. önerir misin dersen kesinlikle önermem hocam. yasadışı site. lisansı yok. yani parana el koysalar gıkını çıkaramazsın. betboo olabilir, bets10 olabilir. güzel siteler var. betboo'yu öneririm.
-
kredi kartıyla para yatırılabilecek site arıyorum bets10 kabul etmedi kartımı nedense.
-
nakit paran varsa benimde içinde bulunduğum bi site var. hatta bayiliğim var chip satışı yapıyorum ayrıca oynuyorumda. güzel paraların döndüğü nezih bi ortam. nakit oynarım dersen buyur. pmle ulasabilirsin.
-
www.fulltiltpoker.com ( https://www.youtube.com/watch?v=u9X3h-avdFE
-
takipteyim lo. paypalla yatırma/çekmeli site olursa da iyi olur.
-
bi gece gazla betson hesabini 6 ay kapatim amk,simdi oynayacak guzel biyer bulamadim
tempobete baktim sadece online poker var diyo ugulama indirtmiyor
betson gibi guzel uygulamasi olan yatirma cekmede sorun cekmiycek bi yer varmidir