The Crew
-
Nomm bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Belli bi gün, saat belirleyelim; takılalım.. :)
Olur ben tam anlamıyla çözemedim zaten oyunu :D
Çözme boşver, plan falan yok; tak tak tak, bam bam bam ;)
-
adamhakli bunu yazdıNomm bunu yazdıadamhakli bunu yazdı
Belli bi gün, saat belirleyelim; takılalım.. :)
Olur ben tam anlamıyla çözemedim zaten oyunu :D
Çözme boşver, plan falan yok; tak tak tak, bam bam bam ;)
Ahaha nasil yarisiyoruz multi onu anlamadim birde ara ara bug oluyor arabalar kayboluyor havalara ucuyor falan :D
-
uplay oyunlarında hep arıza var. the crew oyununu 6 aydır oynuyodum şimdi açılmıyor .mk oyunu
-
serhat8102 bunu yazdı
uplay oyunlarında hep arıza var. the crew oyununu 6 aydır oynuyodum şimdi açılmıyor .mk oyunu
Yukleme ekranında 1/2 veya 5/6 mı cıkıyor?
Eğer öyleyse o ekran geldiğinde görev yöneticisini aç orada crew helper yazanın gorevını sonlandır hatta o hatayı alıyorsan arat nasıl yapıldıgını yazıyor bende de o hatayı verıyor cunku :D
Nomm tarafından 03/Nis/17 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Nomm bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
Eğer öyleyse o ekran geldiğinde görev yöneticisini aç orada crew helper yazanın gorevını sonlandır hatta o hatayı alıyorsan arat nasıl yapıldıgını yazıyor bende de o hatayı verıyor cunku :D
oyun açılıyo kontinyu diyom kurulum bitmedi diyo % bilmem kaç yazıyo
download yapmaya çalışıyo hard disk dolu diyo 850 gb boşluk var :D
u play sıkıntılı zaten :D
%99 da duruyor indirmeyi iptal ediyor. başlatıyorum tekrar iptal ediyor. hay ben bu u playin......
serhat8102 tarafından 03/Nis/17 02:54 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdıNomm bunu yazdıserhat8102 bunu yazdı
oyun açılıyo kontinyu diyom kurulum bitmedi diyo % bilmem kaç yazıyo
download yapmaya çalışıyo hard disk dolu diyo 850 gb boşluk var :D
u play sıkıntılı zaten :D
%99 da duruyor indirmeyi iptal ediyor. başlatıyorum tekrar iptal ediyor. hay ben bu u playin......
Ne oldu düzeldi mi?
-
Yok be ya. Askerlik bitsin sivilde bakacam çaresine. Şimdi laptobu topladım. Valize koydum. $15