"Tokio Hotel" Müzik Grubu
-
ewt arkadaşlar sizle çok sevdiğim bi grubu paylaşmak istedim cinslik olsun kısa bir bilgi:
Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir. "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu. Grubun ismi daha sonra değiştirildi. Tokio grup her zaman Tokio'da konser vermek istediği için, Hotel de turneler sırasında hep otellerde kaldıkları için konuldu.
İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti. Her nasılsa tur için alınmış olan tüm biletler hâlâ geçerli.
en popüler şarkıları Monsoon(Durch den Monsun)'un Almanca ve İngilizce versiyonları
-
çok zibidi adamlara benziyorlar...
geçen bir kliplerini gördüm böyle siyahbeyaz görüntülü falan...ready set go şarkısı... ulan siz kimsiniz, yaşınız başnız ne? neleri aştınız ki toplumsal mesaj içeren klip yapıyorsunuz...
işte herkes robot gibi yürüyor sonra bunlar kaçıyor oradan falan.. akılları sıra sistemi eleştirecekler...
bu adamlar anca ya böyle çocukluk hayallerini canlandıran klipler yaparlar ya da saç uzatır piercing takarlar... sistemi eleştirmek dendi mi daha fazlasını beklemeyin bunlardan :D
bir avuç özenti ergen akıllı sadece...
bebek yüzlü,uzun saçlı,piercingli tiplere domalma eğiliminde olan yurdum özenti kızları olmasa bu kadar duyulmazdı adı zaten türkiyede...
-
müziklerini Tokyo Drift de dinleme fırsatı doğmuştu bi nevi
sonra zaten olay oldular t-sörtleri felen basılmı$
ilk japon sanmıştım bu götverenleri -
etrafdaki gençlerin alayı bu ipnelere özenmeye başladı her sokakta bi kaç avril lavigne veya bi kaç tokio hotel elemanı görmeniz gayet mümkün..
-
seneye büyük ihtimalle rockncoke'ta olucaklar :|
-
3 dene lavuk velet çıkmış müzik yapıyor aklınca. ulan sen 18 yaşında daha oturmamış karı gibi sesinle neye rak müzik
yapıyon ulan diyesi geliyor insanın ama onlarınkide emek saygı duyalım ginede bu lavukcanlara... senin yaptğn müzikse
alemin baba grupları ne yapıyor diyede sorasım geliyor ama gine soramıyorum
-
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------3 dene lavuk velet çıkmış müzik yapıyor aklınca. ulan sen 18 yaşında daha oturmamış karı gibi sesinle neye rak müzik
yapıyon ulan diyesi geliyor insanın ama onlarınkide emek saygı duyalım ginede bu lavukcanlara... senin yaptğn müzikse
-----------------------------
Ahmet kaya forever :P
yok sen niye dinliyorsun şu bu diye sorana bi bok demiyecem ayrıca belirteyim a.k :P -
hp32 bunu yazdı:
jannissary bunu yazdı:
-----------------------------3 dene lavuk velet çıkmış müzik yapıyor aklınca. ulan sen 18 yaşında daha oturmamış karı gibi sesinle neye rak müzik
Ahmet kaya forever :P
yok sen niye dinliyorsun şu bu diye sorana bi bok demiyecem ayrıca belirteyim a.k :P
-----------------------------"yok sen niye dinliyorsun şu bu?" aha la sordum al jajajaaaa:D
-
MTVnin zıkkım olası popüler kültürüyle yetişmiş zibidilerin Rock müziğini deneme çabası.MTVye alt yazıya sms atan 13-14 yaş grubunun mütemadiyen ''bgn sdc 2 tn tokio hotel çaldınız yaw tokio hotel istiyouoooz'' mesajlarını görebilirsiniz.
-
hiç sevmiyom bu zibidileri...butun groupie genclik bunları dinlio ... yaptıklarıda muzik olsa bare...
-
RIPER bunu yazdı:
MTVnin zıkkım olası popüler kültürüyle yetişmiş zibidilerin Rock müziğini deneme çabası.MTVye alt yazıya sms atan 13-14 yaş grubunun mütemadiyen ''bgn sdc 2 tn tokio hotel çaldınız yaw tokio hotel istiyouoooz'' mesajlarını görebilirsiniz.
evet işte bahsettiğim "bebek suratlı ama uzun saçlı ve piercingli adamlara domalma eğilimi olan" kesim bunlardan oluşuyor...