Toplu Mail Gönderme Programı (Sağlam Birşey İstek)
-
kaç gündür uğraşıyorum yok işe yarar bi tane bile bulamadım. amacım fake yedirmek saldırı falan değil hocalar.
-
toplu değil ama elimde kendi yazdığım mail bomber var bununla 1 kişiye istediğin kadar mail atabilirsin
-
ticari amaçla gönderecem hocam tek kişiye işe yaramaz sağolasın
-
son günlerde sitede herkezin toplu mail atma programları aradığını ve bulamadığını gördüm.Bende kendi arşivimi paylaşmak istedim...
Toplu mail göndermek için özenle seçilmiş tek tek test edilip sorunsuz çalıştığı onaylanmıştır.
Genel olarak
- Mail toplama
- Mail adreslerini doğrulama
- Toplu mail atma
İşlerinizde kullanabilirsiniz.
Hepsinin içinde crack ve serialleri vardır.Her ihtimale karşı antivirüs ile taratınız.Cracklerde virüs uyarısı vermesi normal olabilr.Bu set ile internet üzerinden yeni mail adresleri toplayabilir, bu adreslerin doğru ve çalışır olup olmadığını test edebilir ve toplu olarak mail atabilirsiniz.
Artık gerisi size kalmış. Sitenize hit içinmi kullanırsınız, reklam için mi, Spam mı yaparsınız orası beni ilgilendirmez :P
Bana spam yapmayında yeter :P
DOWNLOAD (50 Mb)
-
hay sağolasın be hocam. ellerine sağlık :D
yeni mail adresi bulma kısmıda mı var o konuda bir bilgilendirme yaparmısınız hocam
-
Atomic e mail hunter işini görür.
Adı üstünde mail avcısı ::)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------DOWNLOAD (50 Mb)
Şunu hotfilea veya rapidshareye upload edemez misin? 35kb ile çekiyor.
-
Azizim işe yaramıyorlar hiçbiri altından girdim üstünden çıktım olmuyor. Programlar işe yaramıyor. Yeni mail bulma konusunda yarıyorlar onun dışında olmuyor. Script veya smtp server şart ki iisi konusundada acemiyim ben henüz muvaffak olamadım..
-
Sağlam bir tane program bulamadım daha, bana da lazım.
-
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Azizim işe yaramıyorlar hiçbiri altından girdim üstünden çıktım olmuyor. Programlar işe yaramıyor. Yeni mail bulma konusunda yarıyorlar onun dışında olmuyor. Script veya smtp server şart ki iisi konusundada acemiyim ben henüz muvaffak olamadım..
-----------------------------Hpesini tek tek kendim denedim.Hepsi çalışıyor.Sen ayarlarını yapamıyorsundur.