folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Torch Browser - Akıllı Web Tarayıcısı

Torch Browser - Akıllı Web Tarayıcısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    _Dert_ bunu yazdı
    wert bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

Torch Browser gezdiğiniz web sayfaları üzerinde oynatılan video veya çalınan müzikleri anlık olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak veren ve aynı zamanda torrent dosyalarını indirebilmeniz için entegre bir torrent indirme programını içerisinde barındıran akıllı bir web tarayıcısıdır.

opera yapıyor aga bunları zaten :|

Millet operayi bilse cogu seyi operadan alindigini bilir baska seylere gerek duymaz, yok torrent yok sarki indirme diye buyutulcek bisey yok :)

operanın o özelligi veya eklentisi nerede acaba_

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erc
    erc's avatar
    Erkek

ikon olarak tasarlanmış "şey" opera,firefox,chrome simgesi karışımı gibi olmuş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

kurdum kullanıyorum mutluyum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

anlık indirme firefoxun download helper ı gibi mi ?

her bir tarayıcının güzel özellikleri var bunu onlardan ayrı kılan nedir

opera da ,içerik yahut eklenti engelleme, dahili torrent iştemcisi (kullanmamaşı olsamda) turbo,sekmeleri gruplama, birçoğunda vardır heralde oturum yöneticisi ve parola yöneticisi. Yer imlerini notlarını vs nette eşitmele imkanı my.opera.com

firefox eklentileri zaten türlü türlü yazmaya kalksam bitmez. Ayrıca my.opera tarzı bir uygulama getirmişler

chameleon: proxy ekleme olayı fare hareketlerini istediğin tarayıcıya göre düzenleme imkanı, kendini başka bir tarayıcı gibi tanıtma gerçi bu operada da var.

aklıma gelenler bunlar opera kullanıyorum bu tarayıcıyı cazip hale getirecek bir yanını göremedim ama yine de teşekkürler

MaTRiXe tarafından 18/Ara/12 15:39 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2601 Toplam Mesaj: 15