Torch Browser - Akıllı Web Tarayıcısı
-
_Dert_ bunu yazdıwert bunu yazdıaliyk bunu yazdı
Torch Browser gezdiğiniz web sayfaları üzerinde oynatılan video veya çalınan müzikleri anlık olarak bilgisayarınıza indirmenize olanak veren ve aynı zamanda torrent dosyalarını indirebilmeniz için entegre bir torrent indirme programını içerisinde barındıran akıllı bir web tarayıcısıdır.
opera yapıyor aga bunları zaten :|
Millet operayi bilse cogu seyi operadan alindigini bilir baska seylere gerek duymaz, yok torrent yok sarki indirme diye buyutulcek bisey yok :)operanın o özelligi veya eklentisi nerede acaba_
-
ikon olarak tasarlanmış "şey" opera,firefox,chrome simgesi karışımı gibi olmuş
-
kurdum kullanıyorum mutluyum :)
-
anlık indirme firefoxun download helper ı gibi mi ?
her bir tarayıcının güzel özellikleri var bunu onlardan ayrı kılan nedir
opera da ,içerik yahut eklenti engelleme, dahili torrent iştemcisi (kullanmamaşı olsamda) turbo,sekmeleri gruplama, birçoğunda vardır heralde oturum yöneticisi ve parola yöneticisi. Yer imlerini notlarını vs nette eşitmele imkanı my.opera.com
firefox eklentileri zaten türlü türlü yazmaya kalksam bitmez. Ayrıca my.opera tarzı bir uygulama getirmişler
chameleon: proxy ekleme olayı fare hareketlerini istediğin tarayıcıya göre düzenleme imkanı, kendini başka bir tarayıcı gibi tanıtma gerçi bu operada da var.
aklıma gelenler bunlar opera kullanıyorum bu tarayıcıyı cazip hale getirecek bir yanını göremedim ama yine de teşekkürler
MaTRiXe tarafından 18/Ara/12 15:39 tarihinde düzenlenmiştir