Torrent Hızını Arttırmak?
-
#ttt-v1.2b
>>inlowercase
efendiler, ben uTorrent adlı çok mübarek olan bir programı kullanmaktayım.
Program üzerinden şu anda ripli bir adet oyun indirmekteyim.Bunuda ara bilgi olarak vermeyi gerek
görmekteyim.Download hızım ortalama 40 kbps,upload hızım 20 kbps 'dir.Şimdi sizlere soruyorum efendiler,
upload hızını kısarsam download hızımda kısılıyor.Optimize etmenin yollarını bilmekte misiniz?
-
Rapid kuLLanıorm ama Torrent'te port açınca hızda baya bi artış oLduğunu duydum
-
Hocam modem arayüzünden Nat kısmından port açılıyor sanırsam.Araştır.Hız artıyor port açınca...
-
uploada 15 weriorm max 100 civarı download alıorm
-
bende utorret kullanıyorum emrow kayet memnunum downloadun 100k lara çıktığıda oluyo.
biliyosun bu torrent hızı kullanıcılarda bağlı. kaç seeder ve leecher varki ağda
şurdaki şeyleri incele senın cevabın bunda http://utorrent.com/setup_guide.php
-
birader port aç 2 katına kadar hız kazandığına şahit oldum.
-
torrent kullanmayı bi türlü beceremiyorum bende kavrayamadım olayı :D
-
upload hızını kısmanla bir ilgilisi olacağını sanmıyorum. eğer port açarsan ve seedler sağlamsa en iyi verimi alman lazım.
eğer üyelikli torrent sitelerinden çekiyorsan, upload hızın ile alakalı bir ratio olayı var ( upload/download oranı ) herhalde senin o dalga düşük.
//edit hocam birde kullandığın firewall v.s den açtığın port ve kullandığı torrent programına izin ver.
-
tcp ip half port mu ne varmış advanced settingslerinde ama neyse ben portla ilgilenem
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
tcp ip half port mu ne varmış advanced settingslerinde ama neyse ben portla ilgilenem
-----------------------------modem ayarlarından açıcan. hangisini açman gerektiğini utorrent ayarlarından da ayarlıcan sonra modemden açıcan.
utorrent port açma diye arat bi sürü yazı bulursun resimli.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yazicam buraya 1dk.