Torrent İndireyim Ama Sürf De Yapayım İstiyorsanız
-
torrent'de bazen 30 kb ile indirme yapsanız dahi sürf yapamadığınızı, torrentin tüm bağlantıyı sömürdüğünü farketmişsinizdir, geri kalan 70 kb nerde bırakta ondan da nasiplenelim diyoruzdur. Bu sorunun sebebi bağlı olan ipnin fazlalığı. Bu sayısı kontrol altına aldığımızda sorunu bir nebze çözebiliriz
ben utorrent kullanıyorum ama sanırım diğer programlarda da benzerdir ayarlar
bağlantı sayısı kısmında maksimu bağlantı sayısı bizi alakadar eden kısım diğerlerini kafanıza göre yapın ama torrent başına maximum gönderme sayısını daha az tutabilirsiniz sınırlı ip bağlantısını downloadda kaydırmak için
ve bir sıra ayarları zaten resimde ne olduğu belli fakat neden ? torrent benim gördüğüm kadarı ile bir dosya diğerine göre daha çok kb ile indirebilecek ise insiyatif kullanıyor ama eğer 20 torrent varsa ve sıra ayarlarında da 20 tane aynı anda inecekse neye insiyatif kullanacak. ben 3 tane seçiyorum 20 ip 20 torrent paylaştırıp hepsinin aynı anda inmesini beklemektense sırayla indirip inen filmleri izlerken proları kurcalarken diğerleri de arka planda iniyor
son olarak da ben kullanmasam da kimileri için faydalı olabileceğini düşünüyorum
port açma olayı zaten bi çok modem için anlatılıyor nette, torrent de hız istiyorsanız önemli bi konu. Eminim programı kurcalayan bi çok arkadaş bu özellikleri farketmiştir ve kullanıyordur o halde konu geri kalanlara gelsin
-
eyvallah mürid
-
İnternetim 100 mbit değilken bu tür konuları çok aramıştım. Eğer olur da yine cilalı taş devrine dönersem bu konu lazım olabilir. Düşük hıza sahip torrentçiler dikkate almalı.
-
çızzıh .o
-
ayrıca bakınız: traffic shaping
program: cfosspeed
-
lazım olur,çizik
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
İnternetim 100 mbit değilken bu tür konuları çok aramıştım. Eğer olur da yine cilalı taş devrine dönersem bu konu lazım olabilir. Düşük hıza sahip torrentçiler dikkate almalı.
-----------------------------çatladım nan resmen..
-
bittorrent kullaniyorum..
verdigin ayarlar zaten oyle :|
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------çatladım nan resmen..
-----------------------------bende torrent icin vps kullaniyorum :D
1 gbit hatti var :D
-
evet gerçekten 20 ile bile indirse internetin içine ediyor.
-
bende problem yok , hiç ayar yapmadim utorrent full hız download yaparken oyun oynuyorum lag yapmiyor